Meghan Markle: Το μήνυμα πίσω από την επιλογή του λευκού φορέματος στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα

Όταν η Meghan Markle εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες για να συστήσει στον κόσμο τον νεογέννητο γιο της μαζί με τον πρίγκιπα Harry, η εικόνα ήταν γνώριμη. Όχι δεν μας θύμισε την Kate Middleton ή την πριγκίπισσα Diana, αλλά όλες τις γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει.

H Meghan ήταν λαμπερή αλλά εμφανώς κουρασμένη ως νέα μαμά ενώ η εμφάνισή της αν και περιποιημένη- οι υπόλοιπες μαμάδες θα είχαν λίγο γάλα πάνω στο φόρεμά τους- έδειχνε αυτό που ακριβώς έπρεπε: Πώς είναι μια νέα μαμά δύο μέρες μετά τη γέννα. Η επιλογή του φορέματος, σίγουρα δεν ήταν τυχαία.

Η Meghan τόλμησε να φορέσει λευκό, ένα χρώμα που δύσκολα θα επέλεγε μια λεχώνα για να κάνει μια βόλτα, που είχε μια ζώνη που τόνιζε την κοιλίτσα της μετά τη γέννα. Οι fans της στο Instagram πρόσεξαν αμέσως αυτή την λεπτομέρεια που έσπευσαν να την συγχαρούν και να την ευχαριστήσουν που επέλεξε να δείξει –με κάποιο πιο κομψό τρόπο σίγουρα-πώς είναι πραγματικά το σώμα μιας γυναίκας μετά τη γέννα.

instagram @
cosmopolitan_hk

Αυτό που επίσης σχολιάστηκε θετικά είναι η επιλογή του ζευγαριού να κρατήσει ο Harry αγκαλιά το μωρό, ίσως για να διευκολύνει τη Meghan που ήδη θα δυσκολευόταν να σταθεί στις γόβες της.

Η Meghan επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα ένα  trench φόρεμα της σχεδιάστριας Grace Wales Bonner που έχει καταγωγή από τη Τζαμάικα και την Βρετανία και αντιπροσωπεύει την πολυπολιτισμικότητα της χώρας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα