Meghan Markle–Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος που έκατσαν τόσο μακριά από την Kate και τον William στο μπαλκόνι του Παλατιού

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά τη γέννηση του Archie, το Σάββατο στο Trooping The Colour, στο ετήσιο event που διοργανώνεται για τα δεύτερα γενέθλια της Βασίλισσας.

Μετά την καθιερωμένη παρέλαση η βασιλική οικογένεια στέκεται στο μπαλκόνι του Buckingham ενώ εντύπωση προκάλεσε το ότι οι Kensingtons έκατσαν αρκετά μακριά από τους Sussexes στο μπαλκόνι φέτος ενώ πέρυσι κάθονταν πιο κοντά. Όπως και στο περσινό Trooping The Colour, ο Harry και η Meghan δεν προβάλλονταν τόσο στο μπαλκόνι όπως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, φέτος όμως κάθονταν και απομακρυσμένοι.

 

Αρκετοί θέλησαν να φουντώσουν τις φήμες περί κόντρας μεταξύ των δύο πριγκίπων και των συζύγων τους όμως η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα.

Ο πρίγκιπας William και η οικογένεια του πρέπει κάθονται στα δεξιά της Βασίλισσας ενώ πρέπει να κάθεται και μπροστά στο μπαλκόνι λόγω του ότι είναι ο μεγαλύτερος αδερφός ενώ ο λόγος που τα δύο ζευγάρια κάθισαν απομακρυσμένα είναι το ότι φέτος υπήρχαν πολλά παιδιά τα οποία έκατσαν εκείνα μπροστά έτσι ώστε να μπορούν να βλέπουν.

Πηγή: PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα