Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια σε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες που δεν είχαμε προσέξει

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να φανερώσει πολλά στοιχεία για την σχέση που έχουμε με τον σύντροφο μας. Πολλές φορές τα ερωτευμένα ζευγάρια τείνουν να μιμούνται ασυνείδητα τις κινήσεις του συντρόφους τους. Αυτό ονομάζεται mirroring ,δηλαδή αντανάκλαση κινήσεων. 

Η γλώσσα του σώματος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δείχνει ακριβώς αυτό, σύμφωνα με την ειδικό Traci Brown. Όπως αναφέρει στην Elite Daily, είναι εμφανές σε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους πως οι κινήσεις του ενός καθρεφτίζονται στον άλλον. Σε κάθε κοινή τους φωτογραφία, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν συγχρονισμένες κινήσεις και πάντοτε κρατιούνται από το χέρι. 

Σε αρκετές φωτογραφίες ο Harry δείχνει ότι είναι προστατευτικός απέναντι στην Meghan: «Χρησιμοποιεί όλο του το σώμα για να προστατέψει την γυναίκα του», αναφέρει η ειδικός. 

Instagram @kamdora

Την ίδια άποψη έχει και η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Patti Wood, που υποστηρίζει ότι το ζευγάρι μιμείται συνεχώς ο ένας τις κινήσεις του άλλου: «Δεν υπάρχει πολύ ένταση μεταξύ τους. Υπάρχει μια είδους κοινής συμφωνίας οπού εκείνος δεν χρειάζεται να την καθοδηγεί, αλλά ούτε εκείνη χρειάζεται να τον τραβήξει πίσω. Έαν κοιτάξεις τα βήματα τους και οι δύο δείχνουν ότι έχουν δύναμη »

Instagram @jamaloukimag

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα