Meghan Markle: Πώς θα γεννήσει και πότε θα δούμε την πρώτη φωτογραφία του μωρού;
Instagram @instylemagazine

Στα τέλη Απριλίου αναμένεται να γεννήσει η Meghan Markle και όσο πλησιάζει η μέρα του τοκετού τόσες περισσότερες λεπτομέρειες μαθαίνουμε για το τρόπο που έχει επιλέξει η δούκισσα να διαχειριστεί τη γέννα του πρώτου της παιδιού. Αρχικά μάθαμε ότι δεν σκοπεύει να γεννήσει στο Lindo Wing, όπως η Kate, και πλέον δημοσιεύματα θέλουν την δούκισσα να προετοιμάζεται για γέννα στο σπίτι με μαία. 

Φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού αποκάλυψε στην Daily Mail oτι η δούκισσα και ο δούκας του Sussex σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα της βασίλισσας Ελισάβετ και να γεννήσει η Markle στο Frogmore Cottage με την βοήθεια μαίας .“Είναι η αγαπημένη της επιλογή, αλλά προφανώς τα πράγματα εξαρτώνται από το πως θα είναι τα πράγματα εκείνη την στιγμή”, ανέφερε το δημοσίευμα.  

Φαίνεται πως και η βασίλισσα Ελισάβετ είναι σύμφωνη με αυτό, δεδομένου ότι η ίδια γεννήθηκε στο σπίτι των παππούδων της το Mayfair, ενώ είχε γεννήσει τα τέσσερα της παιδιά με την βοήθεια μαίας στο σπίτι.

Πρόσφατα, το Παλάτι ανακοίνωσε πως ο Harry και η Meghan θέλουν να κρατήσουν τις λεπτομέρειες αυτής της ξεχωριστής στιγμής ιδιωτικές αλλά και ότι δεν θα φωτογραφηθούν μπροστά από το μαιευτήριο με το νεογέννητο. Βέβαια, το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει επίσημη φωτογράφιη με το μωρό τους  3 ημέρες μετά τη γέννα στο Windsor Castle.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα