Meghan Markle – Kate Middleton: Διχάζουν τη βασιλική οικογένεια

 

 

Η ένταση ανάμεσά τους, η άρνηση της βασίλισσας Ελισάβετ να παραχωρήσει στην πρώην πρωταγωνίστρια του Suits τη γαμήλια τιάρα που επιθυμούσε και οι φήμες για την απρεπή συμπεριφορά της Meghan στα μέλη του υπηρετικού προσωπικού. Όλα όσα αποκάλυψε πρόσωπο από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας στο PEOPLE.

Άνετη και προετοιμασμένη για τα όσα ακολούθησαν ήταν η Meghan Markle κατά την είσοδό της στην εκκλησία του Άγιου Λουκά στο Λονδίνο, στην πρώτη xριστουγεννιάτικη εκδήλωση που παρευρέθηκε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Στη συγκέντρωση συναντήθηκαν οικεία πρόσωπα των γαλαζοαίματων, μεταξύ των οποίων στενοί φίλοι αλλά και η οικογένεια της Kate Middleton. Η Meghan χαιρέτησε εγκάρδια την μητέρα της Kate, Carole, και την αδελφή της, Pippa, ενώ κάθισε δίπλα τους, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον πρίγκιπα Harry. Ανεβαίνοντας στο βήμα ο αδελφός του πρίγκιπα William απήγγειλε ένα ποίημα της Marianne Williamson με τίτλο «Our deepest fear» («Ο βαθύτερος φόβος μας»): «Είμαστε όλοι έτοιμοι να λάμψουμε όπως τα παιδιά. Και καθώς αφήνουμε το φως να λάμπει, δίνουμε υποσυνείδητα την άδεια σε άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο».

Το μήνυμα της αυτοαποδοχής διαδόθηκε στους παρευρισκομένους τη στιγμή που η Meghan περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ενώ πρώτο θέμα στα tabloids είναι η «κόντρα Kate – Meghan». Επτά μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry και η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Suits ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά της. «Το παλάτι είναι ένα μαγικό μέρος, συγχρόνως όμως πρόκειται για ένα χώρο που το μόνο που ακούς είναι “όχι, όχι, όχι”» αναφέρει πηγή από το παλάτι στο PEOPLE. Εν μέσω των περιορισμών που βιώνει η δούκισσα του Σάσεξ έχει να διαχειριστεί και τη σχέση της με την Kate Middleton, η οποία, σύμφωνα με τα Μέσα, είναι τεταμένη. «Είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες» λέει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας. Η ένταση ανάμεσά τους ξεκίνησε μόλις λίγες μέρες πριν το γάμο της Markle με τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου. «Υπήρξε ένας καβγάς ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια της πρόβας του φορέματος της μικρής Charlotte» επιβεβαιώνει φιλικό πρόσωπο. Μια άλλη πηγή αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκαν λίγες πρόβες για τα παρανυφάκια. Όλα έγιναν τελευταία στιγμή και αυτό ήταν πολύ στρεσογόνο για όσους εμπλέκονταν στη διαδικασία».

Ταυτόχρονα η άρνηση της βασίλισσας Ελισάβετ να παραχωρήσει τη γαμήλια τιάρα που επιθυμούσε η Meghan προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Το γεγονός αυτό θορύβησε ιδιαίτερα τη βασιλική οικογένεια κάνοντας τον Harry να φωνάζει στο προσωπικό: «Όταν θέλει κάτι η Meghan, θα το έχει». Την 1η Δεκεμβρίου το γραφείο Τύπου του παλατιού προέβη σε μια ασυνήθιστη κίνηση. Για πρώτη φόρα αρνήθηκαν, με επίσημη τοποθέτηση, δημοσιεύματα που μιλούσαν για καβγά των δύο γυναικών με αφορμή την ανάρμοστη συμπεριφορά της Meghan σε πρόσωπα του υπηρετικού προσωπικού. Δεδομένων των πρωταγωνιστικών τους ρόλων στη βασιλική οικογένεια, η νεοεισερχόμενη Meghan και η πολύπειρη πλέον Kate βρίσκονται στο προσκήνιο και απασχολούν διαρκώς τα Μέσα: «Μια καθημερινή γυναίκα δεν πρόκειται να γίνει πριγκίπισσα» τονίζει πρόσωπο από την οικογένεια και σημειώνει: «Απαιτείται δύναμη χαρακτήρα και υψηλές φιλοδοξίες. Θα πρέπει να είναι πολύ δυναμική για να το πετύχει. Αυτό είναι η Kate και η Meghan». Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η κρίση στη σχέση τους επιβεβαιώνεται από την απόφαση του Harry και της Meghan να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου ζουν μαζί με τον William και την Kate, στο Γουίντσορ. «Η συγκεκριμένη κίνηση θα κάνει καλό σε όλους» αναφέρει φίλος της οικογένειας, για να συμπληρώσει: «Όπως η Meghan και η Kate, έτσι ο Harry και ο William έχουν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Τα δύο αδέλφια όμως είναι αχώριστα, καθώς είναι οι γιοι της Dianna».

Μέχρι πριν μερικά χρόνια ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί η όμορφη ηθοποιός ότι μετά την αποφοίτησή της από το Northwestern University θα ακολουθούσε μια λαμπρή πορεία στο Χόλιγουντ. Πόσο μάλλον ότι θα κατάφερνε να διεκδικήσει μια θέση στη βασιλική οικογένεια και θα κληθεί να ανταποκριθεί σε ένα λαβύρινθο πρωτοκόλλων, με τη βοήθεια του πεθερού της, πρίγκιπα Charles. Έχοντας στο ενεργητικό της την έκδοση ενός επιτυχημένου βιβλίου μαγειρικής για φιλανθρωπικό σκοπό και ούσα προετοιμασμένη να αγωνιστεί για την εκπαίδευση και την ενδυνάμωση των γυναικών του κόσμου, η Meghan βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. «Η πιο δύσκολη δουλειά στη βασιλική οικογένεια είναι να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες της Meghan και να τις κάνουν να πραγματοποιηθούν» αποκαλύπτει άτομο από το βασιλικό περιβάλλον. «Θα απογοητευτεί αν ακούσει από κάποιον ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι από αυτά που σχεδιάζει». Στα πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί μαζί της κυριαρχεί η αίσθηση ότι το επιβλητικό στιλ της οφείλεται στις αμερικανικές ρίζες της. Βετεράνοι βασιλικοί βοηθοί «δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν με τη νοοτροπία της», σύμφωνα με την πηγή. Η Meghan, που διατηρεί στενή σχέση με τη μητέρα της, Doria Ragland, αλλά έχει αποξενωθεί από τον πατέρα της, Thomas Markle, «δίνει την εντύπωση μιας σκληρής γυναίκας, που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει».

Από την άλλη πλευρά η Kate «λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο», παραμένοντας όμως δυναμική. Μεγάλωσε στην αγγλική ύπαιθρο από τους επιχειρηματίες Carole και Mike Middleton και είχε από νωρίς πλήρη επίγνωση του ρόλου της μελλοντικής βασίλισσας. Στο μεταξύ, όλη η προσοχή της είναι στραμμένη στην οικογένειά της και την ανατροφή των τριών παιδιών της: του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte αλλά και του μικρότερου γαλαζοαίματου πρίγκιπα Louis. O William και η Kate «έχουν δημιουργήσει τη δική τους φωλιά και νιώθουν άνετα με ό,τι κάνουν» αναφέρει πρόσωπο σε θέση-κλειδί στο PEOPLE. Όταν μάλιστα η Kate ρωτήθηκε στις 28 Νοεμβρίου για το νέο μέλος που έρχεται να προστεθεί στη βασιλική οικογένεια, δήλωσε: «Είναι τόσο όμορφο να υπάρχουν στην οικογένεια μικρά παιδάκια. Και είναι επίσης πολύ ξεχωριστό το γεγονός πως ο George, η Charlotte και ο Louis θα αποκτήσουν ένα ξαδερφάκι».

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τη στιγμή που η Meghan έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με τις δοκιμασίες που καλείται να αντιμετωπίσει, ο Harry δίνει το δικό του αγώνα. «Ο ρόλος του δεν είναι καθορισμένος όπως του William που γνωρίζει ότι θα κληρονομήσει το στέμμα. Ο Harry δείχνει μπερδεμένος και αρκετά απόμακρος. Έχουν αλλάξει πολλά στη συμπεριφορά του» αποκαλύπτει το ίδιο πρόσωπο. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι αναπληρωτές του θρόνου παλεύουν μια ζωή να κατακτήσουν το δικό τους ρόλο μέσα στη βασιλική οικογένεια, όπως συνέβη και με την αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα. «Ο Harry δεν θέλει να είναι η Μαργαρίτα της οικογένειας. Τόσο αυτός όσο και η Meghan θέλουν να διαγράψουν τη δική τους πορεία». Κάνοντας ένα βήμα παρακάτω, η Meghan σχεδιάζει να αναλάβει επιτελικούς ρόλους σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, τη στιγμή που η Kate ασχολείται ενεργά με θέματα ψυχικής υγείας. Φίλος της βασιλικής οικογένειας τονίζει στο PEOPLE: «Η Kate και η Meghan κάνουν μια λαμπρή δουλειά».

Τη στιγμή λοιπόν που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ασχολούνται με τις φιλανθρωπίες, παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις και περνούν μαζί τις εορταστικές μέρες, το κοινό εξακολουθεί να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μια γενικότερη αναταραχή: «Οι σύζυγοι αλλάζουν τη δυναμική και οι δυο τους διαθέτουν πολύ ισχυρές προσωπικότητες» λέει ο γνώστης των «διαδρομών» του παλατιού στο PEOPLE. «Αν φέρνεις δύο ανεξάρτητες γυναίκες από τον πραγματικό κόσμο στο βασιλικό, θα θέλουν να αποκτήσουν επιρροή».

Πηγή: People

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα