Meghan Markle: Οι αποφάσεις της μετά τη γέννα που «πάνε κόντρα» στην Kate Middleton

Η Meghan Markle δεν μπήκε στη διαδικασία να ποζάρει λίγες ώρες μετά τη γέννα στα σκαλιά του μαιευτηρίου, όπως η Kate Middleton, ενώ ο τρόπος που σύστησε τον γιο της στον κόσμο ήταν τελείως διαφορετικός από αυτόν που έχουμε συνηθίσει από την δούκισσα του Cambridge αλλά και παλιότερα από την πριγκίπισσα Diana. Μπορεί η Meghan να μην γίνει βασίλισσα -όπως η Kate κι έτσι το Παλάτι να είναι λίγο πιο χαλαρό μαζί της- όμως φαίνεται ότι η Markle μπορεί να φέρει περισσότερες αλλαγές από ό,τι το μελλοντικό βασιλικό ζεύγος. Και μάλιστα με πολύ έξυπνο τρόπο.

Όταν η Meghan περπάτησε μπροστά στις κάμερες με λευκό φόρεμα δύο μέρες μετά τη γέννα της με τον Harry να κρατά το νεογέννητο μωρό τους, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκέφτηκαν «γιατί δεν έκανε το ίδιο και η Kate;».

Η Meghan όχι μόνο κράτησε τις στιγμές μετά τη γέννα ιδιωτικές αλλά επέλεξε να μας γνωρίσει τον Archie όπως εκείνη ήθελε και δικαιώθηκε για αυτό. Τα social media εντυπωσιάστηκαν με την εμφάνισή της και το γεγονός ότι δεν δίστασε να δείξει με ένα λευκό φόρεμα πώς είναι πραγματικά το σώμα μιας γυναίκας μετά τη γέννα.

Η συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη μητέρα της έδειξε ένα διαφορετικό, πιο τρυφερό πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, σε αντίθεση με τις στημένες επίσημες φωτογραφίες στον καναπέ που είχαμε συνηθίσει από την Kate και τον William.

Μπορεί ο μικρός Archie να μην πάρει τον τίτλο πρίγκιπα, όπως τα ξαδέρφια του, όμως φαίνεται ότι η επιλογή ονόματος έγινε όχι μόνο γιατί ο Archie είναι ένα δημοφιλές αμερικάνικο όνομα- βοήθησε και το ομώνυμο κόμικ για αυτό- αλλά κι ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα στην Αγγλία. Ο μικρός Sussex, μάλιστα, έχει μόλις δύο ονόματα ενώ οι υπόλοιπο γαλαζοαίματοι έχουν τουλάχιστον πέντε.

Η Meghan έδειξε ότι μπορεί να είναι δούκισσα αλλά μπορεί να παραβλέψει τις παραδόσεις που θεωρεί ξεπερασμένες και ανούσιες και να δείξει ότι η βασιλική οικογένεια μπορεί να έχει ένα φρέσκο, πιο σύγχρονο πρόσωπο. Φυσικά, αυτό το κάνει με την υποστήριξη της Kate Middleton, γιατί χωρίς τη δούκισσα του Cambridge να κρατάει τις παραδόσεις μάλλον η βασίλισσα δεν θα επέτρεπε ποτέ στην Meghan να πάει κόντρα στο Πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα