Meghan Markle: H απάντησή της για τη φωτογραφία του Jay-Z και της Beyoncé μπροστά από το πορτραίτο της
Getty Images

Όταν η Beyoncé και ο Jay-z κέρδισαν το βραβείο για το «Best International Group» στα Brit Awards, δεν ήταν εκεί για να το παραλάβουν και έτσι το δέχτηκαν μέσω βίντεο.


Αναπαράγοντας μια σκηνή του βιντεοκλίπ “Apeshit” έβγαλαν μια φωτογραφία για να ευχαριστήσουν τα Brit Awards για το βραβείο. Η Beyoncé φόρεσε κοστούμι  με πορτοκαλί και μοβ σχέδια, ενώ ο Jay-Z ένα σιέλ γυαλιστερό κοστούμι συνδυασμένο με μπαντανά. Το ζευγάρι στο βιντεοκλίπ είχε στηθεί μπροστά από τον πίνακα της Μόνα Λίζα, αλλά στην  προκειμένη περίπτωση πόζαραν μπροστά από ένα πορτραίτο της Meghan Markle του καλλιτέχνη Tim O’Brien.

Η Beyoncé στην ανάρτησή της είχε αναφερθεί και στην Markle γράφοντας « Προς τιμήν του Black History Month, υποκλινόμαστε στην δικιά μας Melanated Monas. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σου ευχόμαστε να είσαι ευτυχισμένη».

Πρόσφατα, προβλήθηκε στο CBS special το ντοκιμαντέρ “Meghan and Harry Plus One”, στο οποίο μίλησε ο Daniel Martin, make up artist και φίλος της δούκισσας κι αποκάλυψε την αντίδραση της Meghan, όταν είδε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ο Martin είπε στην δημοσιογράφο Gayle King: «Tης έστειλα την φωτογραφία με τους δύο τους μπροστά από το πορτραίτο της. Θυμάμαι ότι το μόνο που έγραψα είναι ‘Κοπέλα’ σαν να της έλεγα γεια. Και εκείνη μου απάντησε πίσω με το emoji με ένα μάτι», εννοώντας ότι με το συγκεκριμένο emoji, η δούκισσα το είδε και μάλλον της άρεσε!

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα