Meghan Markle: Δεν επέλεξε τυχαία αυτό το κομψό πράσινο παλτό!
Instagram @instylemagazine

Καθώς η Meghan Markle διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν έχει σταματήσει να μας χαρίζει πολύ κομψά looks κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποια δημόσια εκδήλωση ή event. Αυτή τη φορά η δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Harry, για τους εορτασμούς της Commonwealth Day.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν για ακόμα μία φορά στην Meghan Markle, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα statement πανωφόρι σε σκούρα πράσινη απόχρωση. Το πανωφόρι ήταν δημιουργία του οίκου Erdem, ενώ η δούκισσα ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι μαύρες Aquazzura γόβες και ένα μαύρο clutch.

Η επιλογή του οίκου όμως δεν ήταν τυχαία, καθώς ο σχεδιαστής Erdem Moralıoğlu είναι Καναδικής καταγωγής, μία χώρα στην οποία δούλευε κι έμενε η Meghan Markle πριν μετακομίσει στην Μεγάλη Βρετανία. Η Meghan πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits, τα γυρίσματα της οποίας γινόντουσαν στο Τορόντο του Καναδά.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα θέλησε να τιμήσει την χώρα στην οποία ζούσε πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, επιλέγοντας να φορέσει δημιουργία από καναδικό οίκο μόδας. Η Meghan Markle φορά συχνά δημιουργίες από τα fashion brands Aritzia, LINE και House of Nonie.

Instagram @instylemagazine
Instagram @instylemagazine
Instagram @instylemagazine

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Instafeed

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα