Meghan Markle: Απίστευτο σκάνδαλο στην οικογένειά της λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον βασιλικό γάμο

Όπως είναι γνωστό, ο βασιλικός γάμος, αυτός της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry θα πραγματοποιθεί το Σάββατο 19 Μαΐου. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν όμως, όλοι μιλούν για ένα σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με την οικογένεια της νύφης.

To σκάνδαλο λοιπόν προέκυψε όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του Thomas Markle τραβηγμένες από παπαράτσι. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 73χρονος μέλλων πεθερός του πρίγκιπα Harry είχε κλείσει συμφωνία με paparazzo σκανδαλοθηρικού περιοδικού να «στήσουν» μαζί φωτογραφίες που θα τον έδειχναν να προετοιμάζεται για το γάμο, να κάνει βάρη στο πάρκο, να ράβει το κοστούμι του, και να γκουγκλάρει φωτογραφίες του Harry και της Meghan σε ίντερνετ καφέ. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να φτιάξει το (κακό) προφίλ που είχε μέχρι τότε στα media και να μην ντροπιάσει την κόρη του. Ο ίδιος βέβαια, φέρεται να ανέφερε στο Παλάτι πως έπεσε «θύμα» των φωτογράφων.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν αποφέρει στον φωτογράφο πάνω από 100.000 ευρώ και μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων πιστεύεται ότι κατέληξε στις τσέπες του Markle. Μάλιστα, το …σχέδιο του Markle έφερε στην επιφάνεια ο γιος του. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα, η κόρη του και ετεροθαλής αδερφή της Meghan, Samantha, παραδέχθηκε πως όλα ήταν δική της ιδέα, όχι για να βγάλουν χρήματα, αλλά για να να βγει προς τα έξω το θετικό πρόσωπο του πατέρα της.

Το TMZ μετέδωσε  ότι ο πατέρας της Markle αποφάσισε να μην παραστεί στο γάμο της κόρης του μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι εκείνος δηλαδή «έστησε» τις φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι από τις ετοιμασίες του ιδίου για το γάμο. Νέο δημοσίευμα βέβαια του ιστότοπου αναφέρει ότι ο 73χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες αλλά δεν παρέμεινε στο νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί τελικά στη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Απαντώντας στο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε για μία ακόμη φορά από το κοινό να δείξει διακριτικότητα σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή: «Πρόκειται για μια άκρως προσωπική στιγμή για την κυρία Markle, ενόψει του επικείμενου γάμου της. Εκείνη όσο και ο πρίγκιπας Harry ζητούν κατανόηση και σεβασμό, τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κύριο Markle σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση».

Τώρα, όλοι αναρωτιούνται: Εάν τελικά ο Thomas Markle δε βρεθεί στο πλευρό της κόρης του στην εκκλησία, ποιος θα την παραδώσει στον γαμπρό; Οι τρεις πιθανοί υποψήφιοι είναι η μητέρα της, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Κάρολος. Κι ενώ το πιο λογικό είναι τον ρόλο του πατέρα της να πάρει ο μελλοντικός πεθερός της, φαίνεται ότι με τον πρίγκιπα William είναι πιο κοντά κι ίσως προτιμήσει εκείνον ή την μητέρα της με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις.
Ακολουθήστε το Instyle στο instagram
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα