Megan Fox: Έτσι επανέφερε το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες

Ηθοποιός, sex symbol, σύζυγος, μητέρα δύο παιδιών, αξιόλογο κορίτσι με αξιοζήλευτο σώμα. Ο λόγος για την Megan Fox που ύστερα από δύο εγκυμοσύνες το κορμί της προκαλεί όχι μόνο τον θαυμασμό των αντρών αλλά κυρίως της κάθε μάνας που ξέρει πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει η σιλουέτα στην αρχική της κατάσταση μετά από την γέννα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ενδεικτικά το πρόγραμμα διατροφής μίας ημέρας που ακολουθεί η Megan κάθε φορά που θεωρεί πως πρέπει να χάσει κιλά.

Πρωινό:

Η παρουσιάστρια ξεκινάει την ημέρα της με ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή με ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί.

Μεσημεριανό:

Επιλέγει πάντα ψητό – είτε κρέας είτε ψάρι, έχει όμως μεγάλη αδυναμία στο κοτόπουλο – με μισή κούπα καστανό ρύζι ή άλλο ζυμαρικό για να ξεγελιέται και να έχει ποικιλία μαζί με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά.

Βραδινό:

Ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και μια φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού, είναι το ελαφρύ γεύμα που προτιμάει.

Tips:

Καθημερινά προσθέτει στο φαγητό της δυο κουταλιές λάδι.

Πίνει οκτώ με δέκα ποτήρια νερό.

Το δεκατιανό της περιλαμβάνει φρούτα ή φυσικούς χυμούς.

Διαβάστε ακόμη: 

Best of: Δείτε τα καλύτερα θέματα του InStyle.gr για αυτήν την εβδομάδα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα