Νέα

Μεγάλωσαν οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη και είναι αχώριστες με την μαμά τους

Διαβάστε περισσότερα. 

InStyle.gr

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει για τα παιδιά της και την αδυναμία που τους έχει. Ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας όσον περνούν τα χρόνια δένεται περισσότερο με τον πατέρα του, σαν άντρας, ενώ σε αντίθεση οι δυο της κόρες Λάουρα και Βαλέρια είναι συνέχεια με την μαμά τους.

Μάλιστα η παρουσιάστρια φροντίζει σε όλες τις διακοπές της να παίρνει τα κορίτσια της μαζί μιας και οι τρεις τους περνούν πολύ καλά! Όπως και αυτή την φορά, όπου όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Ελένη με τον Ματέο πήγαν στις Σεϋχέλλες, και τις πήραν μαζί… Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του Youweekly.gr τα δύο κορίτσια έχουν ψηλώσει πολύ και σε τίποτα δεν θυμίζουν τα 2 μικρά παιδάκια που θυμόμαστε. Φυσικά το πρόσωπο τους για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας το δείξουμε!

Δείτε τις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο παρακάτω:

Όπως πολλές φορές έχει πει η Ελένη μέσα από την εκπομπή της η μικρή της Βαλέρια είναι ίδια εκείνη. Έχει πει πως πως κληρονόμησε το πείσμα της, σε αντίθεση με την Λάουρα που είναι το πιο ήσυχο από όλα της τα παιδιά. «Η Λάουρα είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Εγώ νιώθω πως όταν μεγαλώσω εκείνη, είναι που θα με φροντίσει», έχει εξομολογηθεί η παρουσιάστρια.

Σε αντίθεση με τον γιο της Άγγελο που μεγάλωσε και αποθεώνεται στο Instagram:

Πηγή Youweekly.gr

InStyle.gr