Η μεγάλη πρεμιέρα του “Scandal” την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στο FOX Life

Το «Scandal» επιστρέφει για τον 4ο κύκλο επεισοδίων του την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, στις 21:00, στο FOX Life.

Είστε έτοιμοι να δείτε άλλη μία σεζόν που θα σας συγκλονίσει και θα κρατήσει το ενδιαφέρον σαν αμείωτο; Τώρα, μπορείτε να βλέπετε το «Scandal» λίγες μόλις μέρες μετά την προβολή της σειράς στην Αμερική.

Όλοι έχουν μυστικά… και η Olivia Pope (Kerry Washington) έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της δημόσιας εικόνας, των πιο σημαντικών προσώπων της Αμερικής συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της χώρας, διαφυλάσσοντας ότι αυτά τα μυστικά θα μείνουν καλά κρυμμένα, για πάντα. Η ομάδα της Olivia, πετυχαίνει πάντα το σκοπό της, καταφέρνοντας να διορθώνει τις ζωές των πελατών της. Εκεί όμως, που οι «Gladiators in suits» έχουν εμφανές πρόβλημα, είναι όταν πρόκειται για τις δικές τους ζωές.

Στο finale του 3ου κύκλου τα γεγονότα κύλησαν αστραπιαία όταν μέσα σε λίγα λεπτά ο γιος του Προέδρου Grant (Tony Goldwyn) έχασε τη ζωή του μπροστά σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την επανεκλογή του πατέρα του, αλλά και όταν η Olivia αποφάσισε να φύγει προς άγνωστο προορισμό με τον Jake (Scott Foley), μετά την τρομερή της δήλωση «I am the SCANDAL!».

Ο 4ος κύκλος ξεκινάει 2 μήνες μετά και όλα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Ο Πρόεδρος Grant με το Cyrus (Jeff Perry) έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας 4ετίας στο οβάλ γραφείο, η Mellie Grant (Bellamy Young) προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό του γιου της και οι «Gladiators» έχουν αρχίσει να νιώθουν έντονα την απουσία της Olivia. Αλήθεια, πού είναι η Olivia Pope;

Η απάντηση στα νέα επεισόδια του μοναδικού «Scandal»!

Το FOX Life θα προβάλλει αποκλειστικά, τα επεισόδια του 4ου κύκλου «Scandal», κάθε Πέμπτη στις 21:00.

Το επίσημο trailer της σειράς μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το site και τη σελίδα του FOX Life στο Facebook.

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρώην που θέλει να γίνει φίλος. Αυτή η μάστιγα

5 σοβαρές ενδείξεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα