Με αυτό το νέο κατάστημα στο αεροδρόμιο, έχετε ακόμα έναν λόγο να ταξιδέψετε

Η απαράμιλλη αισθητική και η απόλυτα urban διάθεση, που κάνει τα καταστήματα Collective να ξεχωρίζουν, ταξιδεύουν μέχρι τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποτελώντας πλέον το απόλυτο fashion σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες του Αεροδρομίου. Τοποθετημένο στην περιοχή ελεύθερης πρόσβασης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και συγκεντρώνοντας τα αγαπημένα brand ανδρικής και γυναικείας ένδυσης και υπόδησης, σε ένα άκρως fashion περιβάλλον, το νέο κατάστημα Collective ξεχωρίζει και εμπνέει απόλυτα τους mix-and-match συνδυασμούς.

Επιλογές που αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ και τα πιο γνωστά ονόματα της μόδας. Converse, G-Star Raw, Scotch & Soda, Guess, Franklin & Marshall, Ted Baker, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Nike, American Vintage είναι μερικές μόνο από τις πολλές Collective επιλογές.

Το minimal concept σχεδιασμού του καταστήματος δίνει έμφαση στα προϊόντα και τις μάρκες, καθιστώντας τα το κέντρο της προσοχής, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί αρκετά πρωτοποριακά στοιχεία όπως, ο σχεδιασμός των επίπλων, η λειτουργικότητα, αλλά και η οργάνωση του χώρου που επιτρέπει την εύκολη και άνετη περιήγηση των επισκεπτών στο κατάστημα.

Συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία, ο Όμιλος FF Group επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη των concept καταστημάτων Collective. Το νέο κατάστημα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έρχεται να προστεθεί στα πέντε καταστήματα Collective, τέσσερα από τα οποία βρίσκονται στην Αττική -και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, το Ψυχικό, τη Νέα Ερυθραία και τη Γλυφάδα-  και άλλο ένα στην Πάτρα.

Παράλληλα, η εμπειρία Collective Resort προσφέρεται ήδη στους επισκέπτες του Costa Navarino και του Nammos στην Μύκονο, ενώ νωρίτερα μέσα στην χρονιά εγκαινιάστηκαν άλλα δύο καταστήματα Collective Resort στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Sani Resort και του Grand Resort Lagonissi.

Διαβάστε ακόμα:

Smoothie με φρούτα του δάσους

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα