Με αυτό το οικονομικό προϊόν θα πείτε αντίο στους κίτρινους/πορτοκαλί τόνους στα μαλλιά σας

Αν βάφετε τα μαλλιά σας ξανθά τότε ξέρετε the struggle: πολλές φορές, το χρώμα αντί να πάρει την τέλεια απόχρωση που ονειρευτήκατε, καταλήγει σχεδόν κίτρινο. Το ίδιο πρόβλημα φυσικά έχουν και όσες κάνουν ανταύγειες στα καστανά μαλλιά τους – οι κίτρινοι ή πορτοκαλί τόνοι κάνουν την εμφάνισή τους χωρίς κανένα έλεος.

Don’t worry, υπάρχει λύση και είναι πολύ οικονομική: Το νέο σαμπουάν και η μάσκα Elvive Color-Vive Purple μόλις κυκλοφόρησαν και είναι αυτά που χρειάζεστε για μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης χρώματος για τα μαλλιά σας στο σπίτι. Το κύριο χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων προϊόντων είναι το μωβ χρώμα τους, που λειτουργεί  αντίθετα από τους ανεπιθύμητους κίτρινους/πορτοκαλί τόνους, εξουδετερώνοντάς τους.κίτρινους/πορτοκαλί τόνους

Πώς χρησιμοποιούνται; Εφαρμόζετε μία φορά την εβδομάδα, ανάμεσα στη χρήση των συνηθισμένων σας προϊόντων για βαμμένα μαλλιά. Κάνετε μασάζ στα μαλλιά 1-3 λεπτά και ξεβγάζετε με άφθονο νερό. Για καστανά μαλλιά με ανταύγειες, θα αναμένετε έως και 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας χρήση ενώ οι κίτρινοι και πορτοκαλί τόνοι στα μαλλιά σας αποτελούν πλέον παρελθόν.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα