Με αυτές τις ασκήσεις διατηρεί το σώμα της αψεγάδιαστο η Lily Aldridge

Σε περίπτωση που δεν την ξέρετε, να σας πούμε πως η Lily Aldridge είναι supermodel, «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, σύζυγος του frontman των Kings of Leon και μητέρα μίας 7χρονης. Και φυσικά έχει σώμα to die for, παρά τη γέννα της κόρης της, οπότε όταν εκείνη δίνει συμβουλές, εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Επειδή σίγουρα το σκέφτεστε: όχι, δεν οφείλει τη σιλουέτα της μόνο στα καλά γονίδια, αλλά και στην ισορροπημένη διατροφή και την συστηματική άσκηση. «Γυμνάζομαι με την Mary Helen Bowers από το Ballet Beautiful. Θα μπορούσες να συγκρίνεις την προπόνησή μας με pilates σε στρώμα μαζί με λίγο barre. Αυτό το είδος κάνει πολύ καλό στο σώμα μου και όταν ταξιδεύω , εκείνη με βοηθά να μη χάνω προπονήσεις καλώντας με στο facetime», αποκάλυψε η ίδια.bienestar_ballet_deporte_945150417_640x640Αν είστε από εκείνες τις γυναίκες που βαριούνται οικτρά τα κλασικά μηχανήματα του γυμναστηρίου, τότε ίσως αυτή είναι η μέθοδος άσκησης που ψάχνατε.

Εντάξει, εμείς εδώ στην Ελλάδα μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα με την ίδια την Bowers, αλλά στο site της διατίθενται online μαθήματα με βίντεο που «κατεβάζετε». FYI το πιο φθηνό tutorial κοστίζει $4.99 και το πιο ακριβό $49.99.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα