Matthew McConaughey: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την οικογένειά του

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, ο Matthew McConaughey έκανε μία αξιοζήλευτη εμφάνιση στα 28α «American Cinematheque Awards»  και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν τόσο για τον ίδιο όσο και για εκείνους που τον συνόδευαν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, ο οποίος  και τιμήθηκε στην εκδήλωση, πάτησε το πόδι του στο κόκκινο χαλί του «The Beverly Hilton Hotel» με μέλη της οικογένειά του τα οποία και καμάρωναν για την βράβευσή του με το «American Cinematheque Award» , η αλλιώς το βραβείο για το σύνολο της δουλειά του στα 21 χρόνια που κάνει καριέρα στην υποκριτική.

Ντυμένος με ένα κομψό μαύρο σμόκιν και ασορτί χρωματικά παπιγιόν, ο ηθοποιός ήταν περιτριγυρισμένος από άτομα τα οποία τον λατρεύουν και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκδήλωση.

Πράγματι, στο πλευρό του 44χρονου ήταν η μητέρα του Kay McConaughey και ο σύντροφός της  CJ Carlig, η σύζυγός του Camila Alves και η μητέρα της Fatima Alves, καθώς και τα δύο από τα τρία παιδιά τους.

Και ενώ η απουσία του 22 μηνών παιδιού του McConaughey ήταν αισθητή για αυτονόητους λόγους, ο 6χρονος μεγαλύτερος  γιος του Levi, ακολούθησε τα στιλιστικά βήματα του μπαμπά καθώς εμφανίστηκε με ακριβώς ίδιο outfit, ενώ η 4χρονη κόρη του Vida προκάλεσε εντύπωση τόσο για το κομψό της ντύσιμο όσο και για τον τρόπο που αγκάλιασε τον πατέρα της κατά την βράβευσή του. Η περήφανη σύζυγος και μανούλα, Camila, έλαμψε από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με δαντέλα που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα της ημέρας που πρέπει να ξέρετε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα