Matthew McConaughey: Γιατί θέλει να επιστρέψει στο «χωριό» του;

Τα κουβαδάκια του, τα παιδιά και τη γυναίκα του, το Όσκαρ του και σε άλλη παραλία. Ο Matthew McConaughey σκέφτεται να μετακομίσει, όχι όμως -όπως οι περισσότεροι σταρ του Hollywood-σε κάποιο προάστιο του Los Angeles αλλά στην γενέτειρά του, στο Όστιν του Τέξας.

Προφανώς ο ηθοποιός, μετά το χρυσό αγαλματίδιο για τον ρόλο του στην ταινία Dallas Buyers Club θεωρεί πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει κινηματογραφικά και φαίνεται πως θέλει να κάνει focus στην ανατροφή των παιδιών του. Η εκπρόσωπος της οικογένειας, που δεν είναι άλλη από τη σύζυγό του, Camila Αlves, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People:  «Είναι πολύ πιθανό το να μετακομίσουμε μόνιμα στο Τέξας, ώστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να τα στείλουμε σε σχολείο εκεί. Εκεί είναι διαφορετικά απ’ ό,τι σε άλλα μέρη και μας αρέσει πολύ». Η ίδια, συμπλήρωσε πως η ηρεμία σε συνδυασμό με τις ευκολίες της ζωής τους κάνει να θέλουν να επισκέπτονται συχνά το μέρος, «Είναι το σπίτι μας και το αγαπάμε. Νιώθουμε πολύ όμορφα εκεί, παρέα με την οικογένειά μας και καλούς μας φίλους».

O McConaughey και η Alves γνωρίστηκαν το 2006, παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 5χρονο Levi, την 4χρονη Vida και τον 1,5 έτους Livingston.

Διαβάστε ακόμη: 

Ποιος άγγελος της Victoria’s Secret δεν θέλει η κόρη του να γίνει μοντέλο;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα