Match made in heaven: H Dear Charlotte σχεδιάζει για το Mythic Oil της L’Oréal Professionnel

Το brand Dear Charlotte της Vanessa Pinoncely είναι αφιερωμένο στην κόρη της. Πρόκειται για μία σειρά κοσμημάτων που λάνσαρε το 2011 η Vanessa, μία πραγματική κυνηγός των αντικών, γοητευμένη από τα vintage κοσμήματα, η νεαρή σχεδιάστρια αντλεί την έμπνευσή της από τα βασιλικά δικαστήρια και μουσεία για να δημιουργήσει ένα ευγενικά ρομαντικό και συμπαθητικά ρετρό σύμπαν. Τι σχέση έχει όμως με τη L’Oréal Professionnel και το λατρεμένο Mythic Oil;

Το 2014, η L’Oréal Professionnel επέλεξε να συνεργαστεί με τη Vanessa Pinoncely, ώστε να δημιουργήσει ένα Limited Edition Κόσμημα για τα μαλλιά για το μοναδικό Mythic Oil. Η Vanessa Pinoncely σχεδίασε επίσης τη συσκευασία και το μπουκάλι του λαδιού, ένα σχέδιο που αποτυπώνει την έμπνευσή της. «Ήθελα να δουλέψω με βάση τη δαντέλα, διατηρώντας τη σύνδεση με το προσωπικό μου στυλ και την αύρα της Ανατολής του Mythic Oil» δήλωσε η σχεδιάστρια για τη συνεργασία. Το αποτέλεσμα; Μια super luxe, limited edition συσκευασία και ένα κόσμημα για τα μαλλιά που μας έχει ξε-τρε-λά-νει!

MYTHIC OIL LIMITED EDITION DEAR CHARLOTTE

Το συλλεκτικό μπουκάλι με το κόσμημα κοστίζει μόλις 22,50€ και το βρίσκετε αποκλειστικά στα κομμωτήρια. Είναι ήδη διαθέσιμο και θα σας προτείναμε να σπεύσετε γιατί αναμένεται να εξαντληθεί άμεσα!

Δείτε ακόμα: 

Shopping guide: Οι κοντές φούστες θα γίνουν το αγαπημένο σας κομμάτι για φέτος

Αυτό είναι το κολιέ που δεν αποχωρίζεται η Ελένη Μενεγάκη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα