MasterChef: Όλες οι λεπτομέρειες για τον μεγάλο τελικό του show

Το Masterchef σταδιακά φτάνει στο τέλος του και το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανάδειξη του μεγάλου νικητή για τον τρίτο κύκλο. Ο διαγωνισμός μαγειρικής αυτή τη στιγμή έχει μείνει με 5 διαγωνιζόμενους και όπως έχει γίνει γνωστό στις 22 Μαΐου πρόκειται να έχουμε τον μεγάλο τελικό.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είχαμε την ανακοίνωση των λεπτομερειών για τον μεγάλο τελικό. Ο Γιώργος Κρικοριάν είχε το ρεπορτάζ για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια του Masterchef.

«Την Τετάρτη 22 Μαΐου θα έχουμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef. Θα έχουμε δύο φιναλίστ οι οποίοι θα διαγωνιστούν στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο και τα 50,000 ευρώ. Ο τελικός θα γίνει σε τέσσερα στάδια. Στο ένα από αυτά οι φιναλίστ θα πρέπει να ταξιδέψουν στην Ισπανία. Στην Ελλάδα τα παιδιά θα πρέπει αντιγράψουν ένα πιάτο ενός καταξιωμένου σεφ – έκπληξη! Θα υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με τον περσινό τελικό αλλά θα φέτος θα έχουμε πάρα πολλές εκπλήξεις. Θα δούμε όλους του συμμετέχοντες του φετινού MasterChef να επιστρέφουν στην κουζίνα. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά», ανέφερε αναλυτικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα