MasterChef: Γιατί ο βραβευμένος με Μισελέν γάλλος σεφ – κριτής εκνεύρισε τους έλληνες τηλεθεατές;

Μονομαχία επί γαλλικού εδάφους η χθεσινή για την μπλε και την κόκκινη ομάδα του MasterChef και φυσικά, ο guest κριτής που κλήθηκε να αποφασίσει για την τύχη των πιάτων τους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι Γάλλος.

Οι παίκτες των δυο ομάδων μαγείρεψαν για τους τρεις Έλληνες κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και για τον βραβευμένο με Μισελέν Chef Jacques Decoret του εστιατορίου Maison Decoret στην πόλη του Vichy.

Όμως, ο γάλλος σεφ δεν κατάφερε να κερδίσει το ελληνικό κοινό και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος: ο σεφ έδειχνε μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τα πιάτα της κόκκινης ομάδας, ενώ η συμπάθεια του κόσμου ήταν σαφώς τη βραδιά αυτή στραμμένη στη μπλε!

Για την ιστορία, στη μπλε ομάδα βρέθηκαν ο Παντελής, ο Χρήστος (δυο από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Masterchef), o Χαράλαμπος ως αντικαταστάτης του Ζαχίρ, η Ασημίνα και ο Θάνος, ενώ στην κόκκινη ο Μάνος, η Σπυριδούλα, η Ιωάννα, ο Πάνος, η Εύα (που δεν είναι και τόσο δημοφιλείς όσο οι παίκτες της μπλε).

Τα σχόλια του σεφ- ιδίως αυτά που είχαν να κάνουν με την «ελληνικότητα» κάποιων πιάτων, -προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter που δεν είχαν, βεβαίως, να κάνουν με μαγειρικά κριτήρια. 

Δείτε τα σχόλια των ελλήνων τηλεθεατών στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα