Μας ρωτήσατε: «Τι να βάλω τώρα που γίνομαι νονά;»

Αυτή η σεζόν που ξεκίνησε ήδη δεν είναι γεμάτη μόνο με γάμους αλλά και με βαφτίσεις. Μπορεί λοιπόν εκτός από προσκεκλημένες σε κάτι από αυτά, να είστε και το τιμώμενο πρόσωπο, μπορεί δηλαδή να γίνετε νονά. Και σ’ αυτή την περίπτωση λοιπόν το ερώτημα «Τι να βάλω;» είναι αυτό που προκύπτει, ανάμεσα φυσικά σε όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να έχει ο συγκεκριμένος ρόλος. Επειδή λοιπόν και εγώ γίνομαι νονά σε λίγες μέρες, έχω μπει στη διαδικασία να το ψάξω αρκετά και τελικά να καταλήξω σε κάποια πολύ απλά συμπεράσματα.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να είστε μια κομψή νονά είναι να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια. Τα υπερβολικά ψηλά τακούνια σ’ αυτή την περίπτωση λοιπόν απορρίπτονται. Δυστυχώς δε θα είστε σε θέση να πάτε κρυφά σε κάποια γωνία να καθίσετε και να ξεκουράσετε τα πόδια σας, οπότε πρέπει να φροντίσετε να φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια που ακόμα και μετά από πολλές ώρες ορθοστασίας (και κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά σας) θα σας εξασφαλίσσουν ένα κανονικό περπάτημα και όχι αυτό της πονεμένης και χτυπημένης από τη μοίρα. Παραδεχτείτε το, σε όλες μας έχει συμβεί.

Στις πιο πολλές περιπτώσεις οι βαφτίσεις γίνονται το πρωί. Αυτό από μόνο του σχεδόν απαγορεύει το ντύσιμο-κουμπάρα. Αποφύγετε λοιπόν την υπερβολική λάμψη (στην κυριολεκτική της έννοια), και προτιμήστε μια εμφάνιση με πιο ανάλαφρη διάθεση. Τα μαλλιά σας δε χρειάζεται να έχουν όλη τη μπούκλα του κόσμου πάνω τους, ούτε το μακιγιάζ σας να μοιάζει σαν να είστε έτοιμη να πιάσετε το μικρόφωνο σε κάποια πίστα. Τα ρούχα σας θα πρέπει να έχουν formal και ταυτόχρονα ανάλαφρο χαρακτήρα. Μπορείτε να είστε κάπως πιο υπερβολική, μόνο αν η βάφτισή σας πρόκειται να γίνει το βράδυ. Τέλος καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα, μιας και είπαμε, ότι ο βασικός μας στόχος είναι το chic. Δείτε λοιπόν μερικές επιλογές για κάθε budget που θα φορούσε η τέλεια νονά.

mango sinoloΣύνολο Mango, βρείτε το παντελόνι εδώ και το πουκάμισο εδώ. 

mango foremaΠλισέ φόρεμα Mango, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

zara forema

Φόρεμα Zara μπορείτε να το βρείτε εδώ και τα σκουλαρίκια εδώ. 

hm foustaΠλισέ φούστα H&M, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

uterque formaΟλόσωμη φόρμα Uterqüe μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

lynne foremaΦόρεμα με ζώνη Lynne, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

forema bsbΠλισέ φόρεμα BSB, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

self portrait foremaΦόρεμα Self Portrait, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

rebecca vallance forema

Φόρεμα Rebecca Vallance, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα