Μαριάντα Πιερίδη-Δημήτρης Κατριβέσης: Το τρυφερό φιλί στην γαμήλια δεξίωση και οι πρώτες τους δηλώσεις

Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε  το απόγευμα της Κυριακής,  στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη, στο Θησείο, με κουμπάρα την γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου, που είναι καλή τους φίλη, ενώ το γαμήλιο πάρτι έγινε στην Πλάκα. Σε φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στα social media βλέπουμε την εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα και τον όμορφο στολισμό που είχε το τραπέζι, αλλά και το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί! pieridi tourta Στο μεταξύ, η Μαριάντα αποκάλυψε μερικά από τα γλυκά που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους, ενώ η κουμπάρα μία φωτογραφία μετά το τέλος του πάρτι, με την νύφη να ξεκουράζεται έχοντας βγάλει τα παπούτσια της.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη με τον Δημήτρη, για ταξίδι του μέλιτος θα πάνε για δέκα μέρες στο Σαν Σεμπαστιάν στην βόρεια Ισπανία, μία πόλη που έχει τα περισσότερα michelin αστέρια στον κόσμο και… όλη την ημέρα τρως!
Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το μυστήριο, οι νιόπαντροι, που έφυγαν από την εκκλησία με… μηχανή, δεν έκρυψαν την χαρά και την ευτυχία τους, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να αποκτήσουν παιδί! ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα