Νέα

Μαριάντα Πιερίδη-Δημήτρης Κατριβέσης: Σχεδιάζουν να αποκτήσουν παιδί

Δείτε το  βίντεο.

InStyle.gr

 

9815_MARIANTA_PIERIDI_DIMITRIS_KATRIVESIS_2072015Για την ημέρα του γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, το γαμήλιο ταξίδι και την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί, μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αφότου ντύθηκε νυφούλα, σύμφωνα με το Peoplegreece.com

Το ζευγάρι παντρεύτηκε  το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη, στο Θησείο, με κουμπάρα την γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου, που είναι καλή τους φίλη, ενώ το γαμήλιο πάρτιέγινε στην Πλάκα. Στη συνέχεια, αναχώρησαν για το γαμήλιο ταξίδι τους, στο Σαν Σεμπαστιάν στην βόρεια Ισπανία, μία πόλη που έχει τα περισσότερα michelin αστέρια στον κόσμο, όπου και παρέμειναν δέκα ημέρες.

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, την Παρασκευή, η Μαριάντα, που έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μίλησε για τον ροκ γάμο της, αποκαλύπτοντας όσα δεν έδειξαν οι κάμερες, όπως το ότι άλλαξε χτένισμα την τελευταία στιγμή.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Με τον Δημήτρη αισθάνομαι, για πρώτη φορά, σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ αποκάλυψε ένα σκοπεύουν να αποκτήσουν σύντομα παιδάκι. «Το αφήνουμε στον Θεό να το αποφασίσει. Όχι ότι δεν το επιδιώκουμε… το επιδιώκουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια έχει έναν γιο, τον 2,5 ετών  Νικόλα, που απέκτησε από την σχέση της με τον Νέστορα Φωτιάδη.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Μαριάντα:

 

InStyle.gr