Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός: Θυμόμαστε το love story τους με αφορμή τη γέννηση της κόρης τους

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, με μία τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της κάποια πολύ ευχάριστα νέα. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά, όταν ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα. «Ο χρόνος περνάει και η άνοιξη έφτασε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η φωτογραφία είναι από τότε που ήμουν τριών μηνών έγκυος και σύντομα θα έχουμε το ανοιξιάτικο μωρό» έγραψε και φυσικά οι fans της έσπευσαν να της δώσουν τις ευχές τους για την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η 28χρονη, μόλις τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο, όπως έχει γίνει γνωστό,  2.960 γραμμάρια, ενώ δίπλα της έχει αυτή τη στιγμή όλη της την οικογένεια. 

Ο γάμος

Πρίν από ένα χρόνιο, ο Φίλιππος Λαιμός, γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, και η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Αγία Σοφία του Λονδίνου. Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο κάποιους μήνες πριν σε δημαρχείο του Λονδίνου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ οι αρραβώνες είχαν λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι.

marianna goulandri, valentino

Εκείνη

Η Μαριάννα ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τον χώρο της μόδας. Όχι δεν είναι μοντέλο, αν και είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, με αδύνατο σώμα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο -ξεχωρίζουν τα γαλάζια της μάτια- αλλά σχεδιάστρια. Αν και ξεκίνησε την καριέρα της με συλλογή μαγιό, παρουσιάζοντας μάλιστα κάποιες από τις collection της εδώ στην Ελλάδα σε πολύ καλοκαιρινά events που διοργάνωσε, τελικά την κέρδισαν τα κοσμήματα και έτσι σήμερα έχει το δικό της brand, που υπογράφει κλασικά κομμάτια με μοντέρνα διάθεση.

Εκείνος

Ο Φίλιππος αντιπροσωπεύει την έκτη γενιά στην οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση που χρονολογείται από το 1848, προερχόμενη από το μικρό αιγαιοπελαγίτικο νησί των Οινουσσών. Είναι πτυχιούχος στη φιλοσοφία, στην πολιτική και στην οικονομία, με εμπειρία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και της διαχείρισης των επενδύσεων.

Το χρυσό ζευγάρι γνωρίστηκε από κοινούς φίλους και ο έρωτάς τους ήρθε αμέσως. Και οι δύο λατρεύουν τα ταξίδια και μέσα από τα social media ποστάρουν αρκετές φορές φωτογραφίες από εξωτικούς προορισμούς. Ας δούμε τώρα κάποιες κοινές τους φωτογραφίες.

marianna goulandri, filippos laimos

marianna goulandri

marianna goulandri

laimos-goulandri

marianna goulandri

marianna goulandri

marianna goulandri

marianna goulandri

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα