Maria Menounos: «Ο Keven είναι ο πρώτος άντρας της ζωής μου»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει από το πρωί με αφορμή τη συνέντευξη της Maria Menounos στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 16 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σόνια Καζόνι μίλησε για το reality με τη ζωή της που θα βγει στη μικρή οθόνη προσεχώς, την οικογένειά της, την επαγγελματική της πορεία αλλά και τον άντρα της ζωής της. Ο Keven Undergaro είναι για τη ζωή και την καρδιά της Maria Menounos, ο ένας και μοναδικός.

Σε συνέντευξή της στο People το περασμένο καλοκαίρι, είχε περιγράψει την πρώτη γνωριμία της με το σύντροφό της, Keven Undergaro. «Ζούσα τότε στη Βοστόνη και ο ξάδελφός μου μου έλεγε πως, αν πάω στο LA, πρέπει να γνωρίσω τον παιδικό του φίλο, τον Keven, που ήταν σεναριογράφος στο MTV. Όταν πήγα, του είχα ετοιμάσει μια λίστα με πράγματα που μπορούσα να κάνω και εκείνος μου είπε πως όλο αυτό σημαίνει παραγωγή. Αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί. Τον έβρισκα πολύ όμορφο. Μου μιλούσε για τον πατέρα του, τον οποίο είχε χάσει από καρκίνο, και μου έλεγε πως είχε κάνει μέχρι και μαθήματα μασάζ για να απαλύνει τον πόνο της απώλειας. Και τότε σκέφτηκα πως αυτός ο άντρας είναι για μένα» είχε πει. «Ναι, το ήξερα από την πρώτη στιγμή» μου λέει, αν και παραδέχεται πως δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου. «Αστειεύεται πως το αναβάλει, γιατί κάθε φορά θεωρεί πως μπορεί να το κάνει καλύτερα!

Όμως, φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μιλήσαμε γι’ αυτό περισσότερο και νομίζω πως το βλέπουμε πιο συναισθηματικά όσο περνούν τα χρόνια. Ποιος ξέρει! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει να κάνει με το αν αγαπιόμαστε, αυτό είναι το μόνο βέβαιο» τονίζει η Maria. «Μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια μαζί, είμαστε παντρεμένοι στις καρδιές και το μυαλό μας, οπότε μια τελετή δεν μας φαίνεται και απαραίτητη. Όμως, όσο μεγαλώνουμε, αποκτά και αυτή μια σημασία. Όταν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, θα σημαίνει πολύ περισσότερα από ό,τι πριν» εξηγεί. Ένα στοιχείο που θα δούμε πολύ έντονα στο σόου είναι η αγωνία του μπαμπά της για αυτόν το γάμο. Όλο αυτό την καταπιέζει; Η Μaria γελά. «Ο μπαμπάς μου μου βάζει κάθε μέρα τις φωνές. Ναι, με αγχώνει όλο αυτό, αλλά είναι γλυκό και επίσης λειτουργεί και σαν υπενθύμιση να μην παρασυρόμαστε τόσο από την καριέρα και τις υποχρεώσεις μας» εξηγεί, ενώ αποκαλύπτει πως ο μπαμπάς της δεν ήταν πάντα τόσο θετικός απέναντι στον άντρα της ζωής της.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δείτε ακόμα: Pamela Anderson: Τι συμβαίνει με τη sexy σταρ και επιλέγει συνεχώς λευκά ρούχα?

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα