Maria Menounos: Η συνέντευξη στο InStyle που κυκλοφορεί σήμερα με το Έθνος και θα συζητηθεί
Maria Menounos: Η συνέντευξη στο InStyle που κυκλοφορεί σήμερα με το Έθνος και θα συζητηθεί

Η Maria Menounos παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό μας «InStyle» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις εξωσωματικές, το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, αλλά και την περιπέτεια που είχε με την δική της υγεία το 2017.
Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την γνωστή δημοσιογράφο, καθώς το ένα χτύπημα της ζωής διαδεχόταν το άλλο. Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η μαμά μου σήμερα είναι πολύ καλά. Ο όγκος έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα αυτό που συνέβη. Καθημερινά ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Άντζελες».

Λίγο καιρό μετά, η πασίγνωστη παρουσιάστρια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ωστόσο πλέον πιστεύει πως για κάποιο λόγο έγινε και αυτό: «Ειλικρινά πλέον πιστεύω ότι ήταν δώρου Θεού. Έπρεπε να αλλάξω την ζωή μου και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη και ας ήταν θεωρητικά όλα καλά. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ελλάδα για να παντρευτώ. Μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα υγείας μου, η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δουλειά μου».

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί σήμερα με το Έθνος. 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα