Μαρία Κορινθίου: Είναι η Ελληνίδα Kim Kardashian;

Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Μαρία Κορινθίου έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως η Ελληνίδα Monica Bellucci, αλλά ακόμη περισσότερες ως η Ελληνίδα Kim Kardashian. Λίγο οι θανατηφόρες της καμπύλες, λίγο το πηγαίο σεξαπίλ της και λίγο τα μελαχρινά μακριά μαλλιά της, ε δεν ήθελε και πολύ το εγχώριο κοινό για να την χρίσει αυτόματα ως την Ελληνίδα μελαχρινή Kim. Γιατί πέρα από όλα τα άλλα η Kim ενσαρκώνει την απόλυτη αντρική φαντασίωση. Μέση δαχτυλίδι, αβυσσαλέο ντεκολτέ, καμπύλες που θυμίζουν το πολυπόθητο σχήμα της κλεψύδρας και οπίσθια μεγάλα μεν, στο ύψος τους δε, η Kim -reality star, κόρη, σύζυγος, μητέρα, επιχειρηματίας- είναι εκείνο το πρότυπο που έχουν οι άντρες κατά νου όταν δημιουργούν συνειρμικά την απόλυτη ερωτική σύντροφο.

Πέρα από το σώμα όμως, η Kim διαθέτει και ομορφιά ανάλογη των αρμενικών της γονιδίων, με καταπληκτική συμμετρία στα χαρακτηριστικά της. Μεγάλα εκφραστικά μάτια, καλοσχηματισμένη μύτη, σαρκώδη χείλη και έντονα ζυγωματικά, η reality star έχει οδηγήσει πολλές γυναίκες στο γραφείο ενός πλαστικού χειρουργού με τη φωτογραφία της. Όσον αφορά το χαρακτήρα της, είναι εκείνη η γυναίκα που δε θα φοβηθεί να τσαλακωθεί, να εκφραστεί, να τραβήξει την προσοχή. Όταν αγαπά το εκδηλώνει με πάθος, όταν μισεί επίσης. Οπωσδήποτε, δεν πρόκειται για μία γυναίκα που θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ή να προκαλέσει ανάμεικτα και χλιαρά συναισθήματα. Την Kim ή την λατρεύουν ή την μισούν, ή απλώς λατρεύουν να τη μισούν. Ένα είναι σίγουρο: σε κανέναν δεν παραμένει αδιάφορη, πόσο μάλλον άγνωστη.

Τι από τα παραπάνω ισχύει για τη Μαρία Κορινθίου, την Ελληνίδα ηθοποιό με το μεσογειακό ταπεραμέντο; Τα περισσότερα. Με ένα κορμί -συχνά θύμα body shaming- με πλούσιο μπούστο και πιο ανοιχτή περιφέρεια που είναι ανυπόφορα σέξι αλλά και με τα πυρά δημοσιογράφων και κοινού για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφήσεις- μίλησε κανείς για ομοιότητες με Kim; Το κατά πόσο έχουν υποστεί photoshop, ή ακόμη και κατά πόσο αρμόζουν σε μία μητέρα, οι αισθησιακές της φωτογραφίες είναι θέμα συζητήσεων πιο συχνά από άλλα αντικειμενικά πιο φλέγοντα ζητήματα- the Kardashian power.

Όσον αφορά στο πορτρέτο της, επίσης πληροί πολλές από τις προϋποθέσεις που αναφέραμε. Η Μαρία διαθέτει ένα πρόσωπο αντικειμενικά όμορφο, από εκείνα της κλασικής γοητείας που δύσκολα αμφισβητείται. Ακόμα κι αν κάποιος δεν τη συμπαθεί ιδιαίτερα, θα υποπέσει στην αμαρτία του ψεύδους αν τη χαρακτηρίσει άσχημη. Τέλος, ταιριάζουν ακόμη και από άποψη χαρακτήρα, αφού και οι δύο έχουν τσακωθεί με τα προσχήματα, τη συγκεκαλυμένη διπλωματία, την fake συμπάθεια προς όλους. Η Μαρία είναι επίσης πολύ αληθινή και δε φοβάται να πει την άποψή της όπως ακριβώς είναι, ακόμη κι αν κινδυνεύει να βρεθεί στο περιθώριο των καλλιτεχνικών κύκλων.

?? #inmythoughts #beautiful #momemts #love #life #maria #mariakorinthiou #actress #actresslife #photography @manthos_tsakiridis @yamamayofficial #yamamay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

 

? @rodospalace #underconstruction #photoshoot #rodospalace #opening #may18 @beautifulpeoplepr ??

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

???? @chic_mess ___________ #photography @manthos_tsakiridis #mariakorinthiou #actress #chicmess #love #body

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Don’t feel the pressure to fit in

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Found this pic I took in the bathroom on set of My @calvinklein shoot #MyCalvins #ad

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus and Crystal Gardenia Oud available worldwide 11/15 kkwfragrance.com @kkwfragrance ? @mertalas @macpiggott #MertAndMarcus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα