Μαρία Καζαριάν: Η αδερφή της νικήτριας του #GNTM αποκαλύπτει το πιο ακριβό αξεσουάρ του μοντέλου

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την Ειρήνη Καζαριάν που κέρδισε το φετινό Greece’s Next Top Model, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να διαβάσετε τη συνέντευξη της στο τεύχος Μαρτίου του InStyle που κυκλοφορεί στις αρχές του Φεβρουαρίου μαζί με το Έθνος της Κυριακής. Μέχρι τότε όμως συνεχώς νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του μοντέλου βγαίνουν στην επιφάνεια! Η νικήτρια του GNTM που βρίσκεται στην επικαιρότητα και όχι άδικα, είναι το πρόσωπο των ημερών για το οποίο όλοι θέλουν να μάθουν κάθε πτυχή της ζωής της. Αυτή τη φορά για την Ειρήνη μίλησε η αδερφή της, Μαρία Καζαριάν που είδαμε και στη φωτογράφηση του τελικού μαζί με την μεσογειακή καλλονή!

Συγκεκριμένα η αδερφή της νικήτριας του reality μοντέλων συνάντησε τη Μαρία Αντωνά από την εκπομπή Happy Day και σήμερα μέσα από την εκπομπή προβλήθηκε η συνέντευξή της, στην οποία μερικές σπαρταριστές λεπτομέρειες από τη ζωή της Ειρήνες ήρθαν στην επιφάνεια.

Η Μαρία Καζαριάν αποκάλυψε πως στο σχολείο κορόιδευαν την Ειρήνη για τα μάτια της και τα έντονα χαρακτηριστικά της, μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πιο ακριβό πράγμα που έχει η Ειρήνη Καζαριάν και δεν είναι άλλο από ένα ζευγάρι sneakers που της τα έχει πάρει η ίδια και κοστίζουν 2.500 ευρώ!

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα