Η Μαρία Μπεκατώρου μας δείχνει το τέλειο look για το γραφείο

Η Μαρία Μπεκατώρου μας αρέσει πολύ, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες οφείλουμε να πούμε πως έχει βελτιώσει το στιλ της αισθητά με αποτέλεσμα να κερδίζει τον θαυμασμό μας σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της. Την περασμένη εβδομάδα την είδαμε με ακόμα ένα look το οποίο είναι πραγματικά ιδανικό για το γραφείο. Μπορεί η ίδια να το επέλεξε για να παρουσιάσει την εκπομπή Τα Καρντάσιανς, όμως εσείς μπορείτε να το αντιγράψετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στα επαγγελματικά σας ραντεβού.

Η παρουσιάστρια λοιπόν επέλεξε μία φούστα σε γραμμή άλφα από τα καταστήματα Η&Μ, η οποία κοστίζει 49.99 ευρώ και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της εταιρείας. Τη συνδύασε με ζιβάγκο μπλούζα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, που ανήκει επίσης στο σουηδικό brand. Οι thigh high μπότες της ήταν Sante ενώ το look της πολύ σωστά αποφάσισε να ολοκληρώσει με μακριά σκουλαρίκια Zara.

Μας άρεσε η ισορροπία μεταξύ των γήινων κομματιών του συνόλου της αλλά βρήκαμε πολύ έξυπνο το γεγονός ότι αποφάσισε να το «φωτίσει» επιλέγοντας μία μπλούζα σε τόσο έντονο χρώμα.

Διαβάστε ακόμα:

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Do it like a star: Πάρτε ιδέες για stylish σύνολα από τις αγαπημένες σας celebrities

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα