Μαρία Μπεκατώρου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία γυναίκα που σπάνια απασχολεί με τα προσωπικά της, ενώ προτιμά να κρατά για εκείνη και τον σύζυγό της την οικογενειακή τους ζωή. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν και εκείνες οι εξαιρέσεις, που για αυτό ακριβώς τις εκτιμάμε και περισσότερο.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα ανέλαβε χρέη κουμπάρας στον γάμο της κολλητής της φίλης Υβόννης Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για την τιμή αυτή, κάνοντας και εμάς να χαιρόμαστε μαζί της. Μάλιστα, μας έδωσε και το απαραίτητο inspo για παρόμοιες περιστάσεις, καθώς ήταν από τις πιο καλοντυμένες κουμπάρες που έχουμε δει τελευταία. Σύγχρονη και μοντέρνα, απέδειξε πως και το κλασικό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, επενδύοντας στη δύναμη του λευκού και του chic σινιόν χτενίσματος.

Πέραν αυτών όμως, απέδειξε πως ο γάμος δεν σβήνει τον έρωτα, ανεβάζοντας χθες μία φωτογραφία με τον σύζυγό της από την ημέρα εκείνη. Η Μαρία τον κοιτάζει στα μάτια με ένα τρυφερό βλέμμα, με εκείνον να χαμογελά περήφανος στην κάμερα. Την παράσταση έκλεψε και το γεμάτο χιούμορ caption της Μαρίας Μπεκατώρου, στο οποίο έγραψε:« Όταν κοιτάς από ψηλά ….Αντώνης μου », αφ’ηνοντας σαφείς υπαινιγμούς και για την διαφορά ύψους τους.

Δείτε το εν λόγω post:

 

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα