Μαρία Μπεκατώρου: Έχει περάσει ποτέ σοβαρή κρίση στο γάμο της με τον Αντώνη;

Για το περιοδικό People φωτογραφήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου και έδωσε μια αυθόρμητη συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με το σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο που μετρά 15 χρόνια.

Όσο μιλούσαμε, καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ του ξενοδοχείου Πεντελικόν όπου έγινε η φωτογράφηση, χτύπησε το κινητό της. Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα και η Μαρία είχε μια πολύ γλυκιά συνομιλία, που ολοκληρώνεται με φιλιά διά τηλεφώνου. Από τα συμφραζόμενα καταλάβαμε πως στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο σύζυγός της. Τον αγαπάει πολύ, κάτι που φαίνεται και στο βλέμμα της, το οποίο φωτίζεται όταν μιλάει για τον Αντώνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 1999. Με ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα, υπάρχει ικανοποιητικός χρόνος να περνάνε μαζί; «Μέχρι και το 2010, οπότε πήγα στο Just the 2 of Us, τα ωράριά μου ήταν πολύ φυσιολογικά. Ξυπνούσα στις 7.00 το πρωί, έκανα την εκπομπή και στις 4.00 το μεσημέρι ήμουν στο σπίτι και μαγείρευα. Ουσιαστικά, την τελευταία πενταετία αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις μου» εξηγεί.

Μετά από τόσα χρόνια, έχουν περάσει ποτέ κρίση στη σχέση ή ακόμα και στο γάμο τους; «Κρίση ποτέ, μόνο περιόδους γκρίνιας έχουμε περάσει. Τσακωνόμαστε σπάνια, αλλά ακόμα κι όταν τσακωθούμε, θέλουμε αμέσως να τα βρούμε. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε καβγαδίσει ποτέ για κάποιο σοβαρό λόγο. Σεβόμαστε και δίνουμε χώρο ο ένας στον άλλο» ομολογεί. Παρότι έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τη γνωριμία τους, η Μαρία αισθάνεται ακόμη ερωτευμένη. «Φυσικά και αισθάνομαι ερωτευμένη. Βέβαια, τα συναισθήματα της αρχής, με τον ενθουσιασμό και το άγχος αν θα σε πάρει ή όχι τηλέφωνο, δεν μπορείς να τα έχεις. Με τα χρόνια έρχονται άλλα συναισθήματα, με τον έρωτα να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο». Της κάνει εκπλήξεις; «Όχι! Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά. Θεωρώ, πάντως, πιο πιθανό να κάνω εγώ μια έκπληξη στον Αντώνη, παρά εκείνος σε μένα» λέει με ειλικρίνεια.

Δείτε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπεκατώρου: «Αν σκεφτόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Αντώνη, πάει να πει ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί»

Μαρία Μπεκατώρου: Εξομολογείται τις δύο πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν παίρνω τόσα χρήματα που να μου εξασφαλίσουν το μέλλον μου»

Πηγή: Peoplegreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα