Μαρία Μπεκατώρου, Μπέττυ Μαγγίρα: Ποια φόρεσε το πλισέ φόρεμα καλύτερα;

Είναι και οι δύο όμορφες, είναι και οι δύο επιτυχημένες και το κοινό τις αγαπάει πολύ. Ο λόγος για τις Μαρία Μπεκατώρου και Μπέττυ Μαγγίρα οι οποίες εμφανίζονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από δύο διαφορετικές εκπομπές που γνωρίζουν όμως πολύ μεγάλη επιτυχία. Όπως πολλές celebrities στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έτυχε να φορέσουν και οι δύο αυτές παρουσιάστριες το ίδιο φόρεμα.

Πρώτη η Μπέττυ Μαγγίρα, εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Όλα Παίζουν, που παρουσιάζει με τους Κατερίνα Καινούργιου, Αλέκα Καμηλά και Γιώργο Λιανό, με το εν λόγω, πλισέ, colorblocking φόρεμα, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Pinko. Το συνδύασε λοιπόν με ψηλοτάκουνα, pee toe, μαύρα πέδιλα που θύμιζαν 1970s ενώ στη μέση της έδεσε μία δερμάτινη ζώνη για να κάνει τη σιλουέτα της πιο θηλυκή.

Στη συνέχεια είδαμε και τη Μαρία Μπεκατώρου, με το ίδιο ακριβώς φόρεμα της εταιρείας Pinko στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς, που παρουσιάζει με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα. Και αυτή αποφάσισε να τονίσει τη μέση της με μία ζώνη, αλλά τα παπούτσια της ήταν ένα ζευγάρι, μαύρες, κλασικές, ψηλοτάκουνες γόβες με την υπογραφή της εταιρείας Mark Milan. 

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, το styling των δύο γυναικών δε διαφέρει ιδιαίτερα και γι’ αυτό ιδανικά θα θέλαμε έναν συνδυασμό των δύο. Μας αρέσει που η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε μία πιο λεπτή ζώνη, αλλά η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε πολύ πιο σωστή επιλογή παπουτσιών. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Διαβάστε ακόμα:

Cuteness overload: Δείτε το βίντεο με το ελεφαντάκι που έχει κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το ωραιότερο, ανοιξιάτικο look της Φαίης Σκορδά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα