Μαμά και κόρη έκαναν την πιο ωραία εμφάνιση που έχετε δει ποτέ σε πασαρέλα

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας μιλάμε για την Coco Rocha και την πολύ όμορφη και γλυκιά κόρη της την Ioni. Οι δυο τους είναι ένα από τα αγαπημένα μας δίδυμα μαμάς-κόρης. Η Coco Rocha είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και είναι παντρεμένη με τον James Conran και η κόρη τους Ioni είναι ήδη πολύ διάσημη, αν και είναι μόλις τριών ετών.

PARIS, FRANCE - JANUARY 24:  Coco Rocha and her daughter Ioni Conran walk the runway during the Jean-Paul Gaultier Spring Summer 2018 show as part of Paris Fashion Week on January 24, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Jean-Paul Gaultier Spring Summer 2018, Getty Images

Με μαμά super model λοιπόν και τόσες γνωριμίες στον κόσμο της μόδας, ήταν θέμα χρόνου να κάνει και το ντεμπούτο της σε κάποια πασαρέλα. Η Ioni περπάτησε στο show του Jean Paul Gaultier -μαζί με τη μαμά της φυσικά- φορώντας δημιουργία Υψηλής Ραπτικής και με μαλλιά και μακιγιάζ αντίστοιχο με τα υπόλοιπα μοντέλα που εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο catwalk. Το look της ήταν ίδιο με αυτό της μαμάς της, η οποία να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της- και φυσικά οι δυο τους καταχειροκροτήθηκαν από όλους όσους βρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και στο συγκεριμένο fashion show.

 

 Jean-Paul Gaultier Spring Summer 2018, Getty Images
Jean-Paul Gaultier Spring Summer 2018, Getty Images

Να σας υπενθυμίσουμε τέλος ότι ο Jean Paul Gaultier πλέον δεν παρουσιάζει ready-to-wear συλλογές αλλά μόνο αντίστοιχες Υψηλής Ραπτικής, οπότε η εμφάνιση της Ioni σε αυτό το show έχει ιδιαίτερη σημασία. Λέτε να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της; Αν κρίνουμε από το ντεμπούτο της στην πασαρέλα αλλά και από τις ιδιαίτερα φωτογενείς εικόνες που μοιράζεται στο Instagram της (που διαχειρίζονται οι γονείς της φυσικά), κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα