Νέα

Malia Obama: Καυτά φιλιά σε κοινή θέα ανταλάσσει η κόρη του Barack

Θέμα συζήτησης για ακόμα μια φορά έγινε η Μάλια Ομπάμα, όταν κάμερα την κατέγραψε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με άγνωστο νεαρό στο Χάρβαρντ.

InStyle.gr

malia obama shirtΞανά θέμα σχολιασμού έγινε η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama.

Η Malia Obama, η οποία σπουδάζει στο Χάρβαρντ, πιάστηκε σε τρυφερό τετ α τετ με άγνωστο αγόρι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η 19χρονη κοπέλα, αρχικά μιλάει με δύο αγόρια και μόλις το ένα απομακρύνεται αρχίζει να φιλά το άλλο ενώ την ίδια στιγμή οι άντρες της ασφάλειας βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά τους.

Λίγο μετά εκείνη ανάβει τσιγάρο και συνεχίζουν τη συζήτηση. Το συμβάν αυτό καταγράφηκε το Σάββατο, όταν οι νέοι βρέθηκαν εκεί κατα τη διάρκεια αθλητικών αναμετρήσεων του Χάρβαρντ με το Γέιλ. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η κόρη του Obama έγινε θέμα συζήτησης για παρόμοιους λόγους. Μάλιστα φωτογραφίες της είχαν ανέβει και πάλι στο Instagram, πριν από λίγους μήνες, όταν παπαράτσι κατέγραψαν τη νεαρή κοπέλα να διασκεδάζει σε πάρτι κρατώντας και πάλι τσιγάρο στο χέρι της.

Φαίνεται πως η Malia Obama, μετά απο οκτώ χρόνια στον Λευκό Οίκο και όλα τα τυπικά της προεδρίας, αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της ως φοιτήτρια, δίχως περιορισμούς.

#PressPlay #MaliaObama caught smoking and kissing a fellow student at the Harvard-Yale game 👀   A post shared by HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) on

InStyle.gr