Maisie Williams: Άλλαξε τα μαλλιά της και δεν θυμίζει σε τίποτα την Arya Stark
instagram @maisie_williams’

Λένε ότι οι γυναίκες αλλάζουν χρώμα στα μαλλιά τους για να κλείσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή τους και να προχωρήσουν στο επόμενο. Κι αυτό πρέπει να έκανε και η Maisie Williams μετά το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Εξάλλου, μετά από 8 χρόνια που υποδυόταν την Arya Stark  ήρθε η στιγμή να πει αντίο σε έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην ζωή της, αλλά και στο hair look της που παρέπεμπε στην ηρωίδα.

Η Williams είχε ξεκινήσει να πειραματίζεται με διάφορες αλλαγές στα μαλλιά της από το προηγούμενο φθινόπωρο, όταν τελείωσαν τα γυρίσματα του Game of Thrones. Τον Νοέμβριο του 2018 η ηθοποιός εξέπληξε τους φαν της με το παστέλ ροζ χρώμα που έβαψε τα μαλλιά της.

 

View this post on Instagram

 

wot u louvreing aaaat?? kenzo, it was a pleasure!?

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Οι αλλαγές όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στην πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς, τον Απρίλιο του 2019 η Williams εμφανίστηκε με λιλά hair look.

Mετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, η Williams μας εντυπωσίασε με την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, όπως είδαμε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την Arya!

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα