Madwalk by Aperol Spritz: Η BSB έκλεψε την παράσταση με την ωραιότερη πασαρέλα της βραδιάς

Χθες επιτέλους το ευρύ κοινό είχε την ευκαιρία να δει το Madwalk by Aperol Spritz μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η Κάτια Ζυγούλη ήταν πανέμορφη, η βραδιά φαντασμαγορική αλλά την παράσταση έκλεψε η πασαρέλα που διοργάνωσε η BSB. Καλλίγραμμα μοντέλα, φόρεσαν τις ωραιότερες τάσεις του καλοκαιριού και όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό καταχειροκρότησε το αποτέλεσμα.

Μέσα λοιπόν από το Madwalk, η BSB προτείνει γι ‘αυτό το καλοκαίρι μια boho διάθεση για το γυναικείο ντύσιμο. Κρόσσια, prints με ethnic διάθεση, στοιχεία που μας ταξίδεψαν μέχρι τα 1970s και μας έκαναν να θέλουμε τώρα να φύγουμε έστω για λίγο σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό, ήταν όλα αυτά που ξεχωρίσαμε από την εν λόγω συλλογή. Αέρινα φορέματα με διακοσμητικά στοιχεία και αισθησιακά cut outs, εντυπωσιακά cover ups για την παραλία -και όχι μόνο- φούστες με crop tops και κιμονό που φανταζόμαστε ήδη συνδυασμένο με όλα μας τα outfits ήταν μερικά από τα ρούχα που έχουμε ήδη βάλει στη wishlist μας. Λατρέψαμε επίσης το γεγονός ότι όλα αυτά συνδυάστηκαν με φυσικό μακιγιάζ και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, μιας και κάπως έτσι μας αρέσει να είμαστε όλες το καλοκαίρι, που είναι η εποχή που αφήνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα να κάνουν όλη τη δουλειά και αποφεύγουμε οποιαδήποτε επιπλέον επιτήδευση. Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στα -to die for- σκουλαρίκια που συνόδευσαν όλα τα looks. Χειροποίητα, φτιαγμένα από χάντρες με τα ωραιότερα χρώματα της άνοιξης, αυτά τα σκουλαρίκια είναι ικανά να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο basic σύνολο.

Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε τη must have συλλογή αυτής της σεζόν, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στο www.bsbfashion.com ή να επισκεφθείτε άμεσα ένα από τα καταστήματα της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Τι χρώμα έβαψε αυτή τη φορά τα μαλλιά της η Hilary Duff;

Madwalk 2015: Δείτε την ανατρεπτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με ράστα και ρούχα από latex

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα