MadWalk 2018: Τρεις μεγάλες beauty αλλαγές που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Για μία ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το MadWalk 2018 by Serkova- The Fashion Music Project στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής να ενώνουν τις δυνάμεις τους με σχεδιαστές και fashion brands και να παρουσιάζουν ένα φαντασμαγορικό show.

Εκτός από τις λαμπερές on stage εμφανίσεις, εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε και εκείνες στο κόκκινο χαλί. Κάποιες ήταν καλές, κάποιες ήταν πολύ κακές (δείτε τις όλες εδώ) και κάποιες επισκιάστηκαν από τις αλλαγές στα μαλλιά των σταρ.

Αλλαγή no1: Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ηθοποιός/παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στην εμφάνισή της, επιλέγοντας εδώ και χρόνια να μένει πιστή στα μεσαίου μήκους μαλλιά, πάντα σε ανοιχτές ξανθές αποχρώσεις σε «ζεστούς» τόνους. Για πρώτη φορά χθες, η Ντορέττα εμφανίστηκε με διαφορετικό look, έχοντας υιοθετήσει αφέλειες σε στιλ curtain. Το συγκεκριμένο στιλ αφέλειας θυμίζει αυτό που κάνουν όλες οι Γαλλίδες και το χαρακτηριστικό του είναι πως στη μέση είναι πιο κοντές και σταδιακά μακραίνουν στα πλάγια. Αν και πρόκειται για ψεύτικη, clip in αφέλεια, εμάς μας αρέσει και ελπίζουμε να τολμήσει την αλλαγή σύντομα.

NDP Photo Agency, αλλαγές
NDP Photo Agency

 Bang Bang! Είναι οι «γαλλικές» αφέλειες κατάλληλες για εσάς;

Αλλαγή no2: Demy

Μπορεί όταν την γνωρίσαμε πριν χρόνια να είχε το «κλασικό» hair look με τα μακριά μαλλιά, που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες της σόουμπιζ, η ίδια όμως απέδειξε πως τολμάει να πειραματιστεί και να αλλάξει την εικόνα της. Παλαιότερα την είδαμε και με ξανθά μαλλιά, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να κόψει τα καστανά μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ. Ενάμισι μήνα μετά, η Demy έχει υιοθετήσει ένα πιο κοντό καρέ, μέχρι πάνω από το ύψος των ώμων και το αποτέλεσμα μας έχει ενθουσιάσει. Margot Tenenbaum, εσύ;

NDP Photo Agency, αλλαγές
NDP Photo Agency

 Αλλαγή no3: Θοδωρής Μαραντίνης

Αν και δεν βλέπουμε συχνά αλλαγές στα μαλλιά του αρσενικού πληθυσμού της ελληνικής σοουμπίζ, ο τραγουδιστής των Onirama έκανε χθες την έκπληξη. Η επιλογή του; Γκρι μαλλιά, μία απόχρωση που είχε περάσει στιγμές δόξας τις περασμένες σεζόν. «Βαριέμαι λίγο εύκολα και προσπαθώ να κάνω αλλαγές. Το σκέφτομαι αρκετό καιρό, να δω πώς θα είμαι και σε μερικά χρόνια με γκρι  μαλλιά και όλοι μου λένε, ότι μικροδείχνω. Για να δω πώς φαίνεται, μπας και βοηθήσει», δήλωσε ο ίδιος μετά το show σε δημοσιογράφους. Not bad, not bad at all θα πούμε εμείς Θοδωρή!

NDP Photo Agency, αλλαγές
NDP Photo Agency

Εσάς πώς σας φάνηκαν οι παραπάνω αλλαγές;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα