Madonna: Έτσι είναι το πρόσωπο της βασίλισσας της pop χωρίς μέικαπ

Πρόσφατα, την Κυριακή συγκεκριμένα, η Madonna έκανε μία κίνηση που δεν περιμέναμε. Η βασίλισσα της ποπ επισκέφθηκε το Kabbalah Center, μαζί με τον 9χρονο γιο της, David Banda, στη Νέα Υόρκη και για την περίσταση επέλεξε να μην μακιγιαριστεί καθόλου.

Αν δεν μας πιστεύετε μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω, το οποίο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η 56χρονη έκανε μια κομψή είσοδο με μαύρο καπέλο, μαύρα ρούχα και ένα κιμονό, το οποίο χρησιμοποίησε κάποια στιγμή για να καλύψει το πρόσωπό της.

Όπως παρατηρείτε και εσείς, τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο της star είναι πλέον εμφανή, όμως αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως, αν και βασίλισσα, η Madonna επέλεξε να “τσαλακωθεί” στον φωτογραφικό φακό έστω και λίγο. Όπως και να έχει εμείς την θαυμάζουμε που δεν έχει επέμβει στο πρόσωπό της με μεθόδους που άλλες γυναίκες ακολουθούν και αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους τελείως.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα