Maddox Pitt: Ο γιος της Angelina Jolie μεγάλωσε και βγαίνει ραντεβού

Φαίνεται πως ο Maddox Pitt μεγάλωσε αρκετά και είναι πλέον σε κατάλληλη ηλικία για να βγαίνει ραντεβού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Angelina Jolie στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας της ταινίας «Maleficent» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον αγαπημένο 12χρονο γιο της και το πόσο πολύ μεγάλωσε.

Πράγματι, ο νεαρός απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους στην πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας της μαμάς του και έμοιαζε με γνήσιο gentleman μέσα στο γκρι κοστούμι που επέλεξε να φορέσει. Με αφορμή αυτήν την εμφάνισή του η μαμά Angelina δήλωσε με υπερηφάνεια για τον γιο της: «Βγαίνει ραντεβού, έχει κοπέλα. Δεν θα τον φέρω σε δύσκολη θέση. Πρόκειται για ένα υπέροχο και αξιαγάπητο κορίτσι που μένει στην Αγγλία». Όσο για το τι κάνει η 38χρονη για να βοηθήσει τον έφηβο γιο ώστε να δει την φίλη του; Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε: «Έχουμε πάει και θα πηγαίνουμε εκεί όσο πιο συχνά μπορούμε. Είναι πολύ, πολύ γλυκιά. Πρόκειται για μία θαυμάσια δεσποινίδα, οπότε νιώθω τυχερή. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε περίφημα».

Ελπίζουμε πως το νεαρό κορίτσι δεν θα βλάψει τα τρυφερά αισθήματα του Maddox γιατί η Jolie είναι βέβαιο πως τότε θα μεταμορφωθεί σε πραγματική κακιά μάγισσα προκειμένου να προστατέψει το αγγελούδι της.

Διαβάστε ακόμη: 

Γάμος…αλά Ελληνικά: Έρχεται το sequel της επιτυχημένης ταινίας της Nia Vardalos

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα