Μα τι έπαθε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη;

Πριν μερικές μέρες η Ελένη βρέθηκε στο Παρίσι όπου και φωτογραφήθηκε φορώντας ένα από τα πιο ωραία της σύνολα ever. Η παρουσιάστρια που φέτος έχει κάνει πάρα πολλά στιλιστικά βήματα μπροστά όμως, σήμερα μας απογοήτευσε με το look της, καθώς η ίδια ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά και έτσι πλέον δε μπορούμε να συμβιβαστούμε με τις όχι και τόσο καλές στιλιστικές της επιλογές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις


Σήμερα δυστυχώς λοιπόν ήταν μία από αυτές τις φορές που μάλλον δεν είχε τα κέφια της όταν επέλεγε το σύνολό της. Η προυσιάστρια επέλεξε ένα πλεκτό τοπ με κάτι ακατανόητες φούντες στο κάτω μέρος του, και ένα παντελόνι με ένα print κάπως παλιό, αλλά με την κακή έννοια. Το look ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα που με κάποιο άλλο σύνολο ίσως να μας άρεσαν περισσότερο, μιας και ήταν απλά, λευκά με χρυσή λεπτομέρεια στον αστράγαλο. Και το μακιγιάζ της ήταν κάπως διαφορετικό και όχι τόσο κολακευτικό, ενώ το outfit, εκτός από το ότι δεν το βρήκαμε καθόλου καλόγουστο, θεωρούμε ότι δεν την κολάκευε και καθόλου, αντίθετα πρόσθεσε πόντους στη σιλουέτα της.

Με τις επιλογές της από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν απέδειξε ότι μπορεί και πολύ καλύτερα οπότε ελπίζουμε να μην την ξαναδούμε με κάτι αντίστοιχο. Συμφωνείτε μαζί μας;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα