Μα πως το κάνει; Η Sofia Vergara χωρίς μακιγιάζ, μοιάζει με 20 ετών

Φωνάζω πολύ καιρό, χρόνια ολόκληρα, για τους κινδύνους του μακιγιάζ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Όχι για τους κινδύνους σε σχέση με το δέρμα (αν και για αυτούς φωνάζω) αλλά για το ότι η υπερβολική χρήση δεν κάνει καλό στην εικόνα μας. Το μακιγιάζ μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτερες, τελεία και παύλα. Περίτρανη απόδειξη η Sofia Vergara.

H Sofia είναι 42 ετών καλλονή. Την αγαπάμε εδώ στο InStyle γιατί είναι –εκτός από καλλονή- φανταστικός τύπος. Η φανταστική λοιπόν Sofia ήρθε να βοηθήσει τη θέση μας ενάντια στο βαρύ μακιγιάζ ανεβάζοντας μια no makeup selfie στο λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε την και συνεχίζουμε παρακάτω…

SOFIA VERGARA NO MAKEUP

Την είδατε; Παρατηρήσατε πως μοιάζει με 20χρονο κοριτσάκι; ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. Αυτό είναι το μυστικό και φυσικά ο επιμελής καθαρισμός και η σωστή περιποίηση. Η Sofia ξεκάθαρα δεν χρειάζεται το μακιγιάζ και νομίζω δεν θα το φορούσε αν δεν ήταν μονίμως κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Μην επιβαρύνετε λοιπόν την όψη σας με στρώσεις μέικαπ και ρουζ, με μάσκαρα, μολύβια και λοιπά προϊόντα όταν δεν τα χρειάζεστε. Το μακιγιάζ είναι εδώ για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την όψη μας, όχι για να την καμουφλάρουμε. Είμαστε όλες μας όμορφες σε κάθε ηλικία, με κάθε πρόβλημα και με όλες τις ατέλειές μας. Embrace it!

Δείτε ακόμα:

Extreme νύχια or #NOT : Αντιγράψτε το μανικιούρ των celebrities

Αυτό είναι το απόλυτο tip για τέλεια εφαρμογή του μεικάπ

Οι τέλειες boho πλεξούδες από την Kerastase και τον Σταμάτη Καραϊσκο

Oh wow! Δείτε τη φωτογραφία που έκανε έξαλλο το Instagram!

Διαβάστε γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε ένα διάλειμμα από το gel μανικιούρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα