Luke Perry: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για τον θάνατό του
Instagram @lemonperry

Η κόρη του Luke Perry, Sophie εργαζόταν ως εθελόντρια στο Malawi της Αφρικής όταν έμαθε για το εγκεφαλικό του πατέρα της. Κατάφερε όμως να επιστρέψει να δει τον πατέρα της πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στις 4 Μαρτίου. 

Ένα μήνα μετά,η 18χρόνη επιστρέφει στην Αφρική για να συνεχίσει το έργο της κι αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία με συγκινητικά λόγια αποδίδοντας φόρο τιμής στον νεκρό πατέρα της. 

Μάλιστα, στην φωτογραφία φορούσε ένα μπλε καπέλο πoυ είχε ραμμένο το σήμα “Andrews construction”, που αναφερόταν στην σειρά που πρωταγωνιστούσε ο πατέρας της Riverdalle στον ρόλο του Fred Andrews που ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας Andrews construction. 

Στην λεζάντα, η 18χρόνη έγραψε ότι ένιωθε συγκινημένη με την επιστροφή της στην Αφρική, αλλά ένιωθε ότι ήταν το σωστό να βρίσκεται εκεί: “Είναι λίγο γρήγορο και τρομαχτικό να φύγεις από το σπίτι τόσο σύντομα, αλλά υπάρχει και μια δουλειά στην μέση που πρέπει να γίνει και κάποιον να κάνω περήφανο”, αναφερόμενη φυσικά στον πατέρα της. 

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα