What we love right now: Το μαύρο κιμονό που λατρεύουμε

Το κιμονό είναι της μόδας και το έχουμε καταλάβει όλοι. Είναι ένα κομμάτι ευκολοφόρετο, που μπορεί να έχει πολλές χρήσεις, ανάλογα με το στιλ και τον σωματότυπό σας. Έτσι μπορεί να φορεθεί σαν τοπ, σαν ζακέτα, ακόμα και σαν φόρεμα αν είναι αρκετά μακρύ. Σε όλες τις περιπτώσεις είναι στιλάτο αν φορεθεί σωστά.

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό βέβαια που μας έχει κάνει να το αγαπήσουμε, είναι πως ως επί το πλείστον, το βλέπουμε σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς που θυμίζουν κάτι από Ανατολή. Σκεφτείτε όμως πόσο chic και πάνω απ’ όλα passepartout κομμάτι μπορεί να είναι ένα μαύρο κιμονό. Εμείς βρήκαμε το ιδανικό από την εταιρεία Η&Μ, το οποίο κοστίζει μόλις €34.95 και έχει τελείωμα με κρόσια, γεγονός που δίνει έξτρα πόντους στο σύνολό μας.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με σορτς και ένα απλό τοπ, αλλά ακόμα και με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια για κάποια βραδινή σας εμφάνιση.

Εμείς το έχουμε ήδη βάλει ψηλά στη λίστα μας για φέτος το καλοκαίρι, αν και είναι σίγουρο πως θα το φορέσουμε ακόμα και τις πιο κρύες μέρες μιας και το μαύρο είναι χρώμα για όλες τις εποχές.

Διαβάστε επίσης: Διαβάστε τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities στη χτεσινή πρεμιέρα του μιούζικαλ Priscilla

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα