My little pony! Μάθαμε γιατί η Ariana Grande έχει τα μαλλιά της συνέχεια αλογοουρά

Η Ariana Grande είναι η petite τραγουδίστρια για την οποία μιλάμε συνέχεια τελευταία. Αφενός γιατί μας αρέσει και αφετέρου γιατί μας είχε προβληματίσει με τα μαλλιά της. Τα έχει συνέχεια πιασμένα σε μια ψηλή, oh so 90’s αλογοουρά και σχεδόν ποτέ δεν τη βλέπαμε με κάποιο άλλο look.

Σε μια πρόσφατη ωστόσο επίσκεψή της στο Λονδίνο για την προώθηση του άλμπουμ της «My Everything», ο φωτογραφικός φακός την έπιασε με ένα χαλαρό, ανάλαφρο χτένισμα και μας εξέπληξε ευχάριστα.

ariana grande mallia kato

Τα μακριά μαλλιά της ήταν αφημένα κάτω και μόνο οι μπροστινές τούφες ήταν πιασμένες σε ένα περίπου boho στιλ. Μας άρεσε πολύ και φυσικά θέλουμε να τη βλέπουμε συχνότερα χωρίς αλογοουρά αλλά η απορία μας παρέμενε: Γιατί τη βλέπουμε συνέχεια με πιασμένα μαλλιά;

ariana grande mallia kato piso
ariana grande mallia kato piso

Σε συνέντευξή της, η Ariana αποκάλυψε πως για πολύ καιρό έβαφε τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες της σειράς «Sam & Cat» και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να …καταστραφούν τα μαλλιά της. Όπως είπε η ίδια, πλέον δεν βάφει τις τούφες της αλλά φοράει περούκα και extensions και ο λόγος για τον οποίο έχει συνέχεια αλογοουρά είναι γιατί τα μαλλιά της δεν έχουν συνέλθει και δείχνουν πολύ άσχημα.

Τώρα εξηγούνται πολλά κι εμείς, ενώ τη θέλουμε με τα μαλλιά κάτω- δεν μπορούμε παρά να τη χειροκροτήσουμε για το γεγονός πως έκανε τα μαλλιά της trend ακόμα και κατεστραμμένα (ναι κι εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε την αλογοουρά της, don’t judge us!).

Δείτε ακόμα:

MTV Video Music Awards 2014: Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα των νικητών

Όλα τα Tips για τη Glossy Glam αλογοουρά από την πασαρέλα των DSquared2

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα