Λίνα Σακκά: Πως είναι ως μαμά και τι της έχει μάθει ο γιος της;

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Αντ1, «Εκδρομή», η Λίνα Σακκά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για το ρόλο της ζωής της, τη μητρότητα, αλλά και τα πράγματα που της έχει μάθει ο γιος της.

«Πριν γίνω μητέρα, έδινα αξία σε πράγματα που τώρα πια βλέπω ότι δεν έχουν και τόση σημασία. Έπαιρνα κατάκαρδα ό,τι κι αν μου έλεγαν και άφηνα τους άλλους να με πληγώσουν. Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σα να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι και τώρα πια ούτε θα στενοχωρηθώ αν μάθω ότι με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ούτε θα φέρω βαρέως κάτι που θα γίνει στη δουλειά, το οποίο συνήθιζα να το κουβαλάω στο σπίτι μου και να το αναλύω με τις ώρες. Έχει τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου, ίσως γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να μείνω υγιής σωματικά και ψυχικά γιατί τώρα πια έχω ένα παιδί. Επίσης, ο Μάριος μου θυμίζει πράγματα που είχα ξεχάσει», εξομολογήθηκε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!.

Όσο για το αν είναι αυστηρή μαμά κι αν του βάζει τιμωρίες; Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε: «Δεν τις ονομάζω έτσι. Τις ονομάζω “επιπτώσεις” και ο Μάριος ξέρει πως αν κάνει κάτι που δεν πρέπει, αυτό θα έχει επιπτώσεις. Δεν είμαι από τις μητέρες που επαναλαμβάνουν την κασέτα που άκουγαν από τη δική τους μαμά και αποφεύγω να κάνω πολλά από τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας. Αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Σήμερα που πήγαμε στο Αττικό πάρκο, έφευγε συνεχώς από δίπλα μου, πήγαινε πάνω-κάτω, χωρίς να τον προλαβαίνω, κάποια στιγμή έσπρωξε κατά λάθος ένα κοριτσάκι και εκείνο έπεσε, οπότε εκνευρίστηκα και του είπα: “Για πουθενά δεν είσαι!”. Μόλις άκουσα τον εαυτό μου να λέει αυτήν την ατάκα, είπα μέσα μου: “Θεέ μου! Γίνομαι κλασική Ελληνίδα μαμά!”. (Γελάει). Αλλά γενικά προσπαθώ να ακούω τον Μάριο, σέβομαι αυτά που μου λέει και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Λίνα Σακκά: Εξομολογείται το στοίχημα που κέρδισε με το παιδί της 

Λίνα Σακκά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην τηλεόραση» 

Λίνα Σακκά:Κάνει τηλεοπτικό comeback με ψυχολογικό θρίλερ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα