Η λιγότερο αναμενόμενη συνεργασία του φετινού καλοκαιριού: Brooks Brothers x Supreme

 

Κανείς δεν περίμενε πως οι φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την επικείμενη συνεργασία της Brooks Brothers με την Supreme θα αποδεικνύονταν αληθινές, ποιος άλλωστε θα φαντάζονταν την θρυλική εταιρία κατασκευής κοστουμιών να συνεργάζονταν με το Νεοϋορκέζικο skateboard/hipster brand;

Όμως ο διευθυντής του καταστήματος Supreme στο Λονδίνο αποφάσισε να βάλει τέλος στην απορία όλων, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα Supreme κοστούμι. Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα: Η Supreme πράγματι συνεργάζεται με τη Brooks Brothers.

Οι δύο τους, δημιούργησαν ένα ριγέ κοστούμι για το φετινό καλοκαίρι. Το κοστούμι βασίζεται στο κλασικό μοντέλο Fitzgerald της Brooks Brothers, ενώ στο εσωτερικό του η φόδρα θα φέρνει ασπρόμαυρα αστέρια – ένα σχέδιο που έχουμε συχνά συναντήσει στα κομμάτια της Supreme. Για κακή μας τύχη το super cool αυτό κοστούμι θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της Supreme από την επόμενη εβδομάδα, οπότε ή που θα χρειαστεί να πεταχτούμε μέχρι Βερολίνο ή Λονδίνο ή που απλά θα το αναζητήσουμε από τον καναπέ μας μέσω eBay. Και ναι, όλες μας έχουμε φανταστεί ήδη πως αποτελεί το ιδανικό δώρο για το αγόρι-που-δεν-λέει-να-βάλει-κοστούμι.

 

Διαβάστε ακόμη: Ποια θα είναι η νέα it-bag της επόμενης σεζόν;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα