Liana Perdis: Το διεθνές it girl ήταν η μοναδική γυναίκα που περπάτησε στην πασαρέλα του Τάκη Γιαννέτου

Τo βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, στο The Upper House στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε το fashion show του Τάκη Γιαννέτου στο πλαίσιο της 24ης Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week.

Ο γνωστός σχεδιαστής, παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν Masterpiece Collection F/W 2018-19 και στον χώρο της επίδειξης βρέθηκαν πολλοί celebrities. Πολύ γνωστά μοντέλα περπάτησαν στο show του σχεδιαστή φορώντας τα tailored κοστούμια του, όπως οι Γιώργος Καβακάκης, Νίκος Αναδιώτης, Μάνος Πίντζης, Ηλίας Γκότσης. Εκτός από τους άντρες όμως στην πασαρέλα βρέθηκε και ένα διεθνούς φήμης μοντέλο που εμφανίστηκε με κοστούμι και προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Guest star της βραδιάς λοιπόν, ήταν η ελληνικής καταγωγής Lianna Perdis, ένα it girl που απασχολεί τα media της Αυστραλίας και όχι μόνο.


View this post on Instagram

suited up

A post shared by L I A N N A P E R D I S (@liannaperdis) on

Αν και μόλις 18 ετών, έχει ήδη δημιουργήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ, Total Bae, κάτω από την ομπρέλα του brand Napoleon Perdis, καθώς ο πατέρας της, Napoleon, είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του beauty industry στην Αυστραλία και έχει συνεργαστεί o ίδιος ή το brand του με σταρ όπως η Cate Blanchett, η Renée Zellweger και η Rihanna. Όπως έχει δηλώσει «Είναι μια σειρά με νεανικό feeling, εμπνευσμένη από τη μόδα του δρόμου, μια σειρά μακιγιάζ που θα χαρακτήριζα πολύ σύγχρονη και cool».

Liana Perdis

Η Lianna Perdis βρέθηκε για δεύτερη φορά σε πασαρέλα Έλληνα σχεδιαστή – πέρσι είχε κάνει και πάλι guest στο fashion show του Δημήτρη Πέτρου. Για την ιστορία, το ντεμπούτο του σε διεθνή πασαρέλα το έκανε πριν από περίπου δύο χρόνια, περπατώντας στο fashion show του ανερχόμενου Αυστραλού σχεδιαστή μόδας Christopher Esber. Η νεαρή έχει κάνει επίσης εξώφυλλα για μεγάλα περιοδικά ενώ αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα