Ποιος πασίγνωστος σταρ που έχασε το Oscar μέσα από τα χέρια του ξοδεύει 3,6 εκ. ευρώ και γιατί;

Οπωσδήποτε, ο Leonardo DiCaprio έχει την πολυτέλεια να αγοράσει εξοχικό σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη το επιθυμήσει. Αλλά ο ηθοποιός επέλεξε ένα …λιτό, απλό και απέριττο σπίτι με έξι υπνοδωμάτια στο Palm Springs. Ναι καλά διαβάσατε, η κατοικία του θα βρίσκεται στην αμερικανική έρημο και προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ο 39χρονος ξοδεύει 3,6 εκ. ευρώ.

Το νέο σπίτι του DiCaprio είναι 1,34 στρεμμάτων και χτίστηκε από τον Donald Wexler -έναν φημισμένο αρχιτέκτονα- και έτσι θεωρείται ο πιο πρόσφατος σε μια μακρά λίστα προσωπικοτήτων που διατήρησαν κατοικίες στην συγκεκριμένη τοποθεσία με κορυφαία ονόματα ιδιοκτητών αυτά των Frank Sinatra και Dean Martin.

Πάντως δεν φαίνεται να είναι μόνο αυτός ο λόγος που προσέλκυσε τον σταρ του «The Wolf of Wall Street» στο σημείο. Ο ίδιος,  πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αποσυρθεί κάπου ήσυχα για κάποιο διάστημα. Ποιο ιδανικότερο μέρος λοιπόν για να ανακτήσει κανείς τις δυνάμεις του κοιτάζοντας τον ήλιο της ερήμου, ιδίως μετά από άσχημες οσκαρικές αναμνήσεις;

Διαβάστε ακόμη:

Εσείς έχετε τα στοιχεία που ψάχνει ο Leonardo DiCaprio στην ιδανική σύντροφο;

«The Wolf Of Wall Street»: Ο Leonardo DiCaprio εμπνεύστηκε από ένα μεθυσμένο στο Youtube

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα