Λεύκανση με εμφανή αποτελέσματα στο σπίτι; Κι όμως γίνεται!
Getty Images

Όποιος πίνει καθημερινά καφέ, καπνίζει και δεν λέει όχι στο κόκκινο κρασί να σηκώσει τώρα το χέρι του. Όποιος θα ήθελε να έχει πιο λευκά δόντια, αλλά ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι σχεδόν άδειος, να σηκώσει κι αυτός το χέρι του. Είμαστε πολλοί, σωστά;

Σωστά, και επειδή όλοι έχουμε δικαίωμα σε ένα αστραφτερό χαμόγελο, αλλά αν σταματήσουμε να πίνουμε καφέ ίσως απολυθούμε και ο λογαριασμός μας θα αδειάσει εντελώς, εμείς εδώ κάναμε έρευνα και ανακαλύψαμε τις καλύτερες μεθόδους λεύκανσης από το σπίτι.

Γιατί όχι, δεν χρειάζεται να κλείσε6τε ραντεβού στον οδοντίατρο, αφού τα παρακάτω προϊόντα θα σας χαρίσουν λευκά δόντια χωρίς το κόστος ενός ραντεβού σε επαγγελματία.

Αποφασίστε ποιο από τα παρακάτω προτιμάτε και ετοιμαστείτε να αποκτήσετε το λαμπερό χαμόγελο των σταρ του Hollywood.

Τα καλύτερα προϊόντα λεύκανση δοντιών στο σπίτι

leukansi dontiwn, white teeth, λεύκανση δοντιών στο σπίτι Ταινίες με λευκαντική γέλη, η οποία μειώνει τις κηλίδες κάτω από την επιφάνεια του σμάλτου. Εφαρμόζονται απευθείας στα δόντια για 30 λεπτά την ημέρα για δύο εβδομάδες και είναι κατάλληλες ακόμα και για εσάς που έχετε ευαίσθητα δόντια και ούλα.

Ταινίες λεύκανσης Mr Blanc Teeth, €28,90. Θα το βρείτε εδώ.

smile detox, leukansi dontiwn, white teeth, λεύκανση δοντιών στο σπίτι Η παλιά, φυσική μέθοδος είναι το oil pulling. Χωρίς τεχνητούς λευκαντικούς παράγοντες, απλά λάδι καρύδας και ενεργός άνθρακας, αυτά τα φακελάκια θα σας χαρίσουν πιο λευκό χαμόγελο μέσα σε 14 μέρες. Αδειάζετε το περιεχόμενο στο στόμα σας και το «περιφέρετε» για 10 με 15 λεπτά. Έπειτα ξεβγάζετε με νερό και hello world!

Smile Detox 14 Days της Merci Handy, €19,90. Θα το βρείτε εδώ.

intermed_white_unident_kit, λεύκανση δοντιών στο σπίτι To Unident White kit της Intermed είναι ένα ασφαλές και εύκολο στη χρήση ολοκληρωμένο σύστημα λεύκανσης, που μέσα σε μόλις 14 ημέρες θα σας χαρίσει έως και 8 τόνους πιο λευκά δόντια και ένα αστραφτερό χαμόγελο. Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

yotuelwhitkit, λεύκανση δοντιών στο σπίτι To σύστημα λεύκανσης δοντιών στο σπίτι YOTUEL 7 hours Whitening Kit (€26,11) είναι σχεδιασμένο από οδοντιάτρους, για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι. Λευκαίνει τα δόντια, καθαρίζει χρωματικούς λεκέδες και βαθιές δυσχρωμίες στα δόντια με το λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%), ένα συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα μασελάκια λεύκανσης δοντιών. Είναι εύκολο και άνετο στη χρήση και προσφέρει έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές (της μίας ώρας). Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνεται οι εφαρμογές να γίνονται διαδοχικά σε διάστημα 1 εβδομάδας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα