Λατρέψαμε αυτό το look της Alexa Chung

H Alexa Chung είναι ένα από τα πιο stylish κορίτσια του κόσμου. Μετά την Olivia Palermo, είναι αυτή της οποίας το στιλ θαυμάζουμε, και κάθε της εμφάνιση είναι πρόταση, καθώς ξέρει τι πρέπει να φορέσει σε κάθε περίσταση, ενώ για να είμαστε ειλικρινείς, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως σ’ αυτό τη βοηθούν και οι τέλειες αναλογίες της.

alexa chung, ag forma

Πέρυσι σας είχαμε ενημερώσει ότι σε συνεργασία με τη AG Jeans κυκλοφόρησε μία σειρά από denim κομμάτια, που έφεραν την υπογραφή της Alexa Chung. Όλα τα ρούχα της συλλογής έγιναν ανάρπαστα και η συνεργασία συνεχίζεται γι’ αυτό και η fashionista βρέθηκε πρόσφατα στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος της εταιρείας στη Νέα Υόρκη. Εκεί η Alexa επέλεξε ένα σύνολο που μας ενθουσίασε και πάλι.

alexa chung, ag forma, tommy papoutsia

Την είδαμε λοιπόν με μια κοντή, ολόσωμη denim φόρμα από τη συλλογή της, η οποία της ταίριαζε απόλυτα και θεωρούμε ότι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, καθώς συνδυάζεται με ψηλοτάκουνα πέδιλα, με sneakers, σανδάλια και οποιοδήποτε αξεσουάρ. Το fashion icon επέλεξε ένα ζευγάρι statement μποτάκια διακοσμημένα με αστέρια, από την καλοκαιρινή συλλογή του Tommy Hilfiger, τα οποία έχουμε διαπιστώσει ότι είναι ένα από τα best seller του Οίκου γι’ αυτή τη σεζόν.

Βρίσκουμε όλο το σύνολο τέλειο. Συμφωνείτε;

Διαβάστε ακόμα:

DIY: Φτιάξτε την πιο δροσιστική μάσκα προσώπου από αγγούρι και γάλα

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο όρος που έθεσε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα